| millermarkmillermark26 | Дата: Понеділок, 21.07.2025, 16:10 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Потрібен вантажний шиномонтаж у Києві, але не знаю, куди звернутися. Бажано, щоб сервіс працював із різними типами шин, мав гарне обладнання, досвідчений персонал і адекватні ціни. Цікавить також, чи можна залишити шини на зберігання після заміни. Які є варіанти з гарною репутацією?
|
| |
|
|
| kravecaleksandr930 | Дата: Понеділок, 21.07.2025, 21:29 | Повідомлення # 2 |
|
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я вже кілька разів звертався до шиномонтажної мережі ASVA і можу порадити цей сервіс із власного досвіду. У них обслуговують як легкові, так і вантажні автомобілі, працюють цілодобово, що дуже зручно. Я, наприклад, знайшов потрібну послугу тут — https://asva.ua/uslugi-shinomontaga/ — усе зрозуміло і наочно. Персонал дійсно кваліфікований, зробили не тільки демонтаж/монтаж шин, а й дали слушні поради щодо експлуатації гуми. Крім цього, у них можна залишити шини на сезонне зберігання. Є навіть балансування, рихтування дисків та інші супутні послуги. Умови в очікуванні комфортні, є кава, інтернет і можливість оплатити картою. Загалом рекомендую, особливо якщо потрібна надійна робота з вантажною технікою.
|
| |
|
|