ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 22.12.2025, 21:53
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де оцінити старовинну музичну скриньку
xkristinaxbondДата: Четвер, 28.08.2025, 14:19 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго всім дня! У спадок від дідуся дісталася старовинна музична скринька з різьбленим дерев’яним корпусом та заводним механізмом. Вона явно стара, але я зовсім не розбираюся в антикваріаті і не знаю, наскільки цінна ця річ. Підкажіть, куди можна звернутися для професійної оцінки, бажано онлайн, щоб дізнатися реальну вартість та особливості виробу?

ingafrollovaДата: Субота, 30.08.2025, 16:06 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене була схожа ситуація зі старовинною музичною скринькою, що залишилася від родичів. Я звернулася до антикварного дому "Копі" https://kopi.com.ua/ua/ і це виявилося дуже зручно та професійно. Достатньо було надіслати якісні фотографії корпусу, механізму та будь-яких клейм або маркувань. Фахівці детально пояснили історичну та художню цінність скриньки, на що звертати увагу при оцінці та надали розгорнуту оцінку вартості. Все пройшло коректно, швидко та без зайвої метушні. Дуже сподобався уважний підхід до предмету та клієнта. Рекомендую "Копі" всім, хто хоче об’єктивну і чесну оцінку антикваріату.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025