ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 21.12.2025, 23:26
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ортопедичне дитяче взуття – де купити якісне?
xkristinaxbondДата: Четвер, 25.09.2025, 16:15 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Порадьте, будь ласка, де ви купуєте ортопедичне дитяче взуття? Хочу взяти синові босоніжки на літо, щоб вони були не тільки гарні, а й з користю для здоров’я, але зовсім гублюся серед різних магазинів і брендів. Дуже боюся натрапити на підробку чи взяти просто красиву, але незручну пару, яка не буде тримати ніжку. Може, у когось є перевірений варіант, буду вдячна за відгук.

ingafrollovaДата: Четвер, 25.09.2025, 17:15 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я була в такій самій ситуації і після довгих пошуків вирішила замовити ортопедичні босоніжки в інтернет-магазині Minimen https://minimen.ua/ Можу сказати, що це було одне з найкращих рішень – взуття справді якісне, відчувається турбота про здоров’я дітей. Босоніжки легкі, зручно сидять на ніжці, м’яка шкіра не натирає, стопа добре фіксується завдяки застібкам, а стелька з супінатором підтримує правильний розвиток стопи. Син у них бігає цілими днями, і ноги не втомлюються та не пітніють навіть у спеку. Я була приємно здивована, що якість відповідає ціні, а зовнішній вигляд також стильний – підходять і під повсякденний одяг, і під більш святковий. Тепер планую замовити ще одну пару на осінь, бо бачу реальну користь для здоров’я дитини.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025