ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 21.12.2025, 04:22
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Потрібна реальна порада!
copywritingnumber1Дата: Четвер, 27.11.2025, 11:26 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хлопці, привіт. Пишу, бо вже втомився експериментувати з харчуванням при діабеті 2 типу. Кожне джерело каже щось своє, і я вже не розумію, чому в мене цукор то нормальний, то різко зростає. Хотів би знайти місце, де пояснять не лише ліки, а й нормальну їжу для діабетиків — так, щоб нарешті було зрозуміло, як жити з цим. Може, хтось проходив спеціальну програму?

jack19jones1991Дата: Четвер, 27.11.2025, 11:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я був у такій самій ситуації, поки не звернувся до BROVKO. Це перше місце, де мені пояснили діабет 2 типу не “теорією”, а реальним розумінням того, що відбувається в організмі.
Там є тримісячна програма, яка базується на комплексному підході: аналізи, оцінка обміну речовин, підбір харчування, корекція раціону, пояснення кожної реакції тіла. Ось посилання, де все детально описано https://brovko.clinic/three-m....— з акцентом на те, як формується правильна їжа для діабетиків.
Мені розклали по поличках усе: що варто їсти, як поєднувати продукти, чому деякі комбінації викликають стрибки глюкози. Уже через пару тижнів у мене стабілізувалися показники й зникли постійні “провали” енергії.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025