ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 30.11.2025, 13:46
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Где заказать швейную фурнитуру с доставкой по Киеву?
savichekaДата: П`ятниця, 07.02.2025, 14:09 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Иногда срочно нужна фурнитура, а поехать в магазин нет времени. Где можно заказать с доставкой в Киеве, чтобы без задержек и по нормальной цене?

misterbicipsДата: П`ятниця, 07.02.2025, 16:19 | Повідомлення # 2
Полковник
Я уже давно заказываю через https://delim-furniture.com/v-kieve/cat-furnitura-ru Всё приходит быстро, хорошо упаковано, без брака. Брала молнии, ленты, пуговицы – всё качественное. Большой плюс – можно найти даже редкие позиции, которых нет в обычных магазинах. Если не хочешь тратить время на поездки – это лучший вариант.

блог про книги knyhar.com.ua

defaultNick5020Дата: Понеділок, 03.03.2025, 19:05 | Повідомлення # 3
Рядовий
Привіт! У мене вдома маленький хаскі, йому лише 3 місяці. Шукаю якісний корм, який допоможе йому рости здоровим та енергійним. Нещодавно натрапив на Farmina, і бачу, що багато хто його хвалить за якісний склад без зерна.Переглядав варіанти у Scooby (https://scooby.com.ua/) – там є лінійка для цуценят, ще й доставка безкоштовна, що дуже зручно. Але перш ніж замовити, хочу почути реальні відгуки.Чи хтось годує своїх цуценят Farmina? Як вони його їдять? Чи добре засвоюється? Чи помітні покращення в шерсті, активності? Буду вдячний за будь-які поради!

alina54Дата: Вівторок, 11.03.2025, 23:12 | Повідомлення # 4
Рядовий
CaravanFilms - тут можна дивитись фільми і серіали українською мовою онлайн безкоштовно. Це ресурс для поціновувачів фільмів та серіалів. Тут можна дивитися цілком безкоштовно всі фільми і серіали, виключно українською мовою в хорошій hd якості. Ми пропонуємо інформацію про найпопулярніші новинки, класичні фільми, а також серіали різних жанрів і стилів. Тут можна знайти огляди, рейтинги, трейлери, та подробиці про фільми і серіали. CaravanFilms допоможе підібрати цікавий фільм для перегляду, слідкувати за виходом нових сезонів улюблених серіалів і бути в курсі головних кіноподій.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025