|
Новобудова чи вторинка?
|
|
| savicheka | Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 14:28 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вибираю між покупкою квартири в новобудові і вторинному житлі. У нових будинках подобаються сучасні планування, але є страх, що ще доведеться довго робити ремонт і чекати, поки заселяться сусіди. Дивився на Парус Сіті Комфорт, виглядає класно, але чи варто?
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 16:10 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
| У мене теж були такі думки, але після того, як подивився квартири у https://parus-city.lviv.ua/storinka-proektu/parus-city-comfort всі сумніви відпали. Тут дійсно сучасні планування – просторі кухні, панорамні вікна, немає дивних прохідних кімнат. А ще забудовник робить чорнове оздоблення, так що не доведеться вкладати купу грошей на старті. Плюс в комплексі вже заселено багато людей, тож не доведеться жити серед ремонту. Якщо хочеш сучасне і комфортне житло – це хороший варіант.
блог про книги knyhar.com.ua
|
| |
|
|
| dmitriymakuha1 | Дата: Неділя, 09.02.2025, 22:07 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| спасибо
|
| |
|
|
| werta12 | Дата: П`ятниця, 04.04.2025, 01:45 | Повідомлення # 4 |
 Рядовий
| ми довго не могли вирішити, будувати будинок з нуля чи купувати готовий, рахували все не раз, взяли новий будинок за містом таки. Тепер ще ремонт попереду. Там самі стіни зараз є і все.
|
| |
|
|
| aleks_gorjunov | Дата: П`ятниця, 04.04.2025, 02:01 | Повідомлення # 5 |
 Рядовий
| У нас теж новий будинок, ремонт там весь робили через студію дизайну Adesign яка має великий досвід в проектуванні приватних будинків і не тільки. Цей досвід відчувався вже на першій зустрічі з ними. А ще мене цікавив авторський нагляд при усіх роботах, бо тут https://adesign.com.ua/ua....er.html почитав, який він важливий, все ж за ходом всіх робіт треба наглядати, контролювати тому, хто добре знає весь цей процес. Власне в статті то я й знайшов контакти само студії. Ми співпрацювали з дизайнеркою Олександрою, вона вела весь наш проект і займалась авторським наглядом від закупок матеріалів до підбору та пошуку елементів декору, вона профі, я у захваті від того, що вийшло!
|
| |
|
|
| kamyket88 | Дата: Понеділок, 04.08.2025, 13:19 | Повідомлення # 6 |
|
Рядовий
| цікаво
|
| |