ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 06.02.2025, 08:42
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Привіт! Думаю використовувати таргетовану рекламу в соцмереж
andrusha3567Дата: Понеділок, 21.10.2024, 12:03 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Думаю використовувати таргетовану рекламу в соцмережах для тестування нового продукту. Хтось уже робив таке? Наскільки реально збільшити продажі через цей канал? Хотілося б почути про ваш досвід, що спрацювало, а що - ні. Буду радий будь-яким відгукам!

andrewferk581Дата: Понеділок, 21.10.2024, 13:52 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У разі якщо ви хочете просувати свої послуги або товари, то не варто забувати про силу соцмереж. Таргетована реклама - це чудовий спосіб достукатися до вашої цільової аудиторії. Я сам нещодавно почав використовувати такі методи і можу сказати реклама в инстаграм https://uaateam.agency/services/reklama-v-sotsmerezhah/, що результати вражають. Особливо рекомендую ознайомитися з пропозиціями від UAA Team. Вони пропонують якісні послуги з налаштування реклами в соцмережах, і їхній досвід справді відчувається. Зазирніть на їхній сайт, якщо цікавлять професійні підходи до реклами: реклама в соцмережах. Це може стати тим самим поштовхом для вашого бізнесу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025