Які коворкінги забезпечують безперебійний інтернет?
|
|
sashasymon | Дата: Четвер, 16.01.2025, 07:50 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Планую переїзд до Харкова і шукаю коворкінг, який може забезпечити стабільний інтернет навіть під час відключень електроенергії. Це критично важливо для моєї роботи, оскільки я займаюся онлайн-консультаціями і не можу дозволити собі перебоїв у зв'язку. Чи є у Харкові коворкінги з резервними джерелами живлення та альтернативними каналами інтернету, такими як Starlink? Також цікавить, чи надають вони додаткові послуги, наприклад, окремі кімнати для відеодзвінків або конференцій.
|
|
| |
elektroman | Дата: Четвер, 16.01.2025, 08:05 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Рекомендую звернути увагу на CoWorking Club у Харкові. Вони розташовані на вулиці Мироносицькій, 63, лише за 5 хвилин від станції метро "Університет". Цей коворкінг оснащений генератором та Starlink, що гарантує безперебійний інтернет навіть під час відключень електроенергії. Крім того, вони пропонують окремі кімнати для переговорів та відеодзвінків, що буде корисно для ваших онлайн-консультацій. Вартість фіксованого стандартного місця становить 5 000 грн на місяць, а окремий кабінет на 4 особи площею 15 м² можна орендувати за 20 000 грн на місяць. Завдяки генератору та Starlink, коворкінг харків https://coworkingclub.com.ua/ забезпечує стабільну роботу навіть у складних умовах. Детальніше можна ознайомитися на їхньому сайті.
|
|
| |