ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 07.02.2026, 01:48
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте кейтеринг у Буковелі
antonpovichenkoДата: Понеділок, 15.09.2025, 19:49 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Планую святкування невеликого корпоративу в Буковелі і хочу замовити кейтерингову компанію. Хочу, щоб меню було різноманітне, страви свіжі та красиво оформлені, а команда могла все організувати «під ключ», включно з подачею і сервіруванням.
Може, хтось вже користувався послугами кейтерингу в Буковелі і може порадити надійну компанію? Буду вдячний за рекомендації та контакти!

mariiashevchenko09Дата: Понеділок, 15.09.2025, 19:51 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 1
Статус: Offline
antonpovichenko, Можу порадити звернути увагу на Servizio – це відома кейтеринг-компанія, яка працює і в Карпатах, зокрема в Буковелі. Вони роблять повний виїзний сервіс «під ключ»: допомагають скласти меню, привозять усе обладнання, займаються оформленням і подачею. Меню гнучке – від класичних українських страв до сучасних закусок, десертів та барної зони.
Офіційний сайт, де можна подивитися приклади меню та замовити послугу: https://servizio.com.ua/bukovel/
З мого досвіду, з ними легко узгодити деталі навіть на відстані, а сервіс на рівні хорошого ресторану.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026