|
Проблеми з організацією доставки їжі додому
|
|
| antonpovichenko | Дата: Понеділок, 24.11.2025, 13:02 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт, форум’яни! У мене є один великий мінус, який часто зупиняє мене від замовлення готових раціонів - невпевненість у доставці. Часто здається, що кур’єри можуть прийти не в зручний час, або взагалі щось затримати. Я живу в Івано-Франківську, і для мене важливо, щоб доставка працювала чітко - не хочу, щоб їжа стояла і псувалася, або щоб вона приїжджала в невідповідний момент.
|
| |
|
|
| mariiashevchenko09 | Дата: Понеділок, 24.11.2025, 13:04 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| antonpovichenko, Привіт! Я теж раніше переживала через доставку - особливо, коли замовляла здорове харчування на кілька днів - то сумнівалась, чи все точно приїде вчасно. Але потім знайшла сервіс Smakovski (Івано-Франківськ) - їхній сайт: https://smakovski.com.ua/ Ось як у Smakovski працює доставка і чому це зручний варіант: - Вони доставляють щодня в проміжку з 18:00 до 21:30, тож ти можеш розраховувати на вечірню доставку. - Якщо щось змінюється - можна скасувати або перенести доставку до 12:00 поточного дня. - Кур’єр підніме замовлення до дверей - не потрібно самому тягати тяжкі контейнери з пакетів. - Замовлення з сайту доставляють “в межах 1 години” після оформлення - це досить оперативно.
Це реально вирішує мої страхи: доставка стабільна, зручно спланувати день, і не потрібно переживати, що їжа просто “зависає” десь на маршруті. Якщо для тебе питання доставлення - ключове, Smakovski справді вартий спроби.
|
| |
|
|