rostikgrin1989 | Дата: Понеділок, 09.06.2025, 10:56 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| З власного досвіду можу сказати, що знайти справді якісну послугу з прибирання після квартирантів — це ще той квест. У мене є квартира в Києві, яку здаю в оренду, і після останніх мешканців вона виглядала так, ніби там знімали фільм про апокаліпсис. Бруд на плитці, жир у кухні, плями на стінах і навіть запах стояв неприємний. Спершу думав сам усе почистити, але зрозумів, що без професіоналів там нічого не зробити. Почав шукати компанії по прибиранню після квартирантів у Києві https://crystal-home-service.com/poslugi....yrantiv і натрапив на Crystal Home Service.
Вже під час першої розмови з менеджером зрозумів, що тут підхід серйозний — уточнили всі деталі, обсяг роботи, тип забруднення, навіть фото попросили. Приїхали наступного дня, без запізнень, із власними засобами та технікою. Команда працювала чітко, без зайвих балачок, кожен займався своєю частиною. Особливо вразила якість очищення ванної кімнати і кухні — все блищало, як нове. Видалили всі плями, очистили плитку, сантехніку, витяжку — навіть до батарей дістались! Вікна помили, підлоги наче нові, і що головне — неприємний запах зник повністю.
Раніше думав, що клінінг — це щось дороге і не завжди ефективне, але після співпраці з цією клінінговою компанією змінив думку. Ціни цілком адекватні, особливо якщо врахувати, скільки зусиль та часу я б витратив сам. Ідеальний варіант для тих, хто здає житло в оренду і хоче швидко підготувати приміщення для нових квартирантів. Рекомендую всім, хто шукає відповідальних і професійних виконавців по Києву та області.
|
|
| |