ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 07.01.2026, 17:19
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Доставка з Італії
viktorovnauliana711Дата: Субота, 24.12.2022, 19:34 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи є тут хтось, хто замовляє товари з Італії? Якою службою доставки ви користуєтеся?

kircenkotamaraДата: Неділя, 25.12.2022, 13:04 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Я люблю шопінг за кордоном, а коли ще вдається зекономити, то мене ще більше тішить. Користуюся вже на протязі багатьох років службою доставки Ukraine Express, ось у них на сайті є каталог магазинів Італії https://ukraine-express.com/shopdir/it де можна зробити замовлення, доставка швидка, тарифи вигідні.

Повідомлення відредагував kircenkotamara - Неділя, 25.12.2022, 20:47

isomova03Дата: Субота, 25.02.2023, 11:06 | Повідомлення # 3
Сержант
Спасибо! Как раз хочу закупить товары в Европе, ищу проверенную доставку.

KristinДата: Субота, 25.02.2023, 15:13 | Повідомлення # 4
Подполковник
На даний час не так вже й багато надійних міжнародних доставок, і особливо тих, хто доставляє габаритний вантаж. Я замовляла техніку для дому в Німеччині та користувалася послугами доставки компанії https://ua.meest.com/service....ostavka   І знаєте, я залишилася дуже задоволена. Мало того, що техніку вони доставили в рекордні терміни, так ще й взяли з мене просто смішну суму. Тому я вам пропоную придивитися до даної компанії, спеціалісти там чудові, і точно доставлять вам все в безпеці та дуже швидко.

GriniiДата: Середа, 01.03.2023, 14:38 | Повідомлення # 5
Сержант
Я пользуюсь автобусными перевозками. Все водителя принимают посылки на порядок  дешевле, чем почтовые службы.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026