ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 10.01.2026, 18:43
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Посудомийні машини
HzBoyДата: Середа, 15.03.2023, 19:01 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, хочу купити посудомийну машину, але не знаю на що звернути увагу. Які функції повинна мати хороша посудомийна машина? Оскільки шукаю посудомийну машину для своєї кухні в Львові, прошу рекомендувати якийсь магазин тут.

dotar87934Дата: Середа, 15.03.2023, 19:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Привіт, особисто для мене важливими функціями є конкретно ємність, рівень шуму та клас енергоефективності.
Ємність повинна бути залежно від кількості членів сім'ї, а клас енергоефективності - від фінансових можливостей.

misterbicipsДата: Середа, 15.03.2023, 19:36 | Повідомлення # 3
Полковник
Привіт! Я був у магазині "Епіцентр" на вулиці Стрийській і бачив, що вони мають хороший вибір посудомийних машин різних виробників. Колись у них купували техніку для дому.

https://umall.ua/

alinagershikДата: Середа, 15.03.2023, 19:45 | Повідомлення # 4
Рядовий
Цитата HzBoy ()
Доброго дня, хочу купити посудомийну машину, але не знаю на що звернути увагу. Які функції повинна мати хороша посудомийна машина? Оскільки шукаю посудомийну машину для своєї кухні в Львові, прошу рекомендувати якийсь магазин тут.

Також важливо звернути увагу на наявність різних програм та їх ефективність. Я би порадила звернути увагу на наявність програми для миття скляного посуду, тому що не всі машини можуть мити його без пошкоджень. Я можу порадити звернутися до інтернет магазину "Алло".
У них дуже широкий вибір посудомийних машин https://allo.ua/ua/l-viv/otdel-no-stojaschie-posudomoechnye-mashiny/ від різних брендів та моделей, зокрема - у Львові. Також у них є зручна функція порівняння моделей, що значно полегшує вибір. Та, що є не менш важливим, ціни в Алло досить конкурентні. Якщо виникнуть питання, вони мають гарну службу підтримки, яка завжди готова надати допомогу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026