ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 30.11.2025, 10:30
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Проблеми з вухами
ИрминаДата: Понеділок, 25.08.2025, 12:12 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю всіх. Вже кілька тижнів мучуся із закладеністю у вухах, ніби постійно вода всередині. Інколи з’являється шум, а вночі навіть починає боліти. Я пробував краплі з аптеки, але ефект лише на кілька годин, потім усе повертається. У поліклініці черга до вузьких спеціалістів на кілька місяців, а чекати зовсім не хочеться. Чув, що це може бути пов’язано не тільки з вухами, а й з горлом або носом, і тут потрібен саме ЛОР. Підкажіть, будь ласка, чи варто звертатися до приватної клініки? Можливо, хтось уже проходив лікування у подібній ситуації?

mynmuugДата: Понеділок, 25.08.2025, 12:16 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня! У мене була майже така сама історія — спершу шум у вухах, потім біль і відчуття, ніби воно весь час закладене. Я теж намагалася лікуватися самостійно, але в результаті лише втратила час. Зрештою зрозуміла, що без спеціаліста тут не обійтися, і що мені потрібна консультація лора https://androsmedical.com.ua/otolarynholohiia/   Можу сказати, що це було правильне рішення. Лікар дуже уважно поставився до проблеми: зробили огляд, перевірили і вуха, і ніс, і горло, пояснили, що це пов’язані речі. У моєму випадку причина була у запаленні, яке «маскувалося» під просту закладеність. Після призначеного лікування буквально за кілька днів стало значно легше. Найголовніше — я перестала хвилюватися, бо знала справжню причину й мала чіткі рекомендації. Раджу не затягувати, бо проблеми з вухами часто ускладнюються, і тоді лікувати довше й складніше. Якщо є можливість, краще відразу звернутися до фахівця, ніж витрачати місяці на черги й самолікування.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025