Купити айпад
|
|
ivaotliva12 | Дата: П`ятниця, 08.10.2021, 11:48 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хто мені відповість на таке питання - можна чи ні купити новий айпад недорого? Мій син молодший просить купити йому планшет, тай й думаю купити айпад, він же в старших класах навчається планшет потрібен йому для навчання. А я хочу купити якісний.
|
|
| |
kassi8238 | Дата: П`ятниця, 08.10.2021, 12:32 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Це дуже класна покупка та презент вашому малому! Купив айпад доньке знайшов магазин, де на них ціна зовсім не така велика як в інших. А зараз дивлюся як вона процює за допомогоб уього плнешта та радіє, що в неї є такий сучасний девайс.
|
|
| |
ivaotliva12 | Дата: П`ятниця, 08.10.2021, 12:34 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| А за скільки ви придбали айпад? Дайте мені адресу того магазина, де можна придбати планшет цього знаменитого бренду. Дуже хочу порадувати сина.
|
|
| |
kassi8238 | Дата: П`ятниця, 08.10.2021, 12:40 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ось дивиться, я покупав для дівчинки та вибрав так модель планшет Apple iPad mini 2021 Wi-Fi 64GB Pink https://rozetka.com.ua/ua....1556667 може вам не сподобається, але це не так страшно, бо в Розетці можна підібрати планшет від Епл іншого кольору А так це сучасний планшет, з акумулятором який довго тримає заряд з великим екраном, швидкий, є великий обсяг пам'яті. За ціною сами побачити - це не дорого. Жалкую що і себе не придбав такий планшет одразу, для праці мені б він теж підійшов. Ось міркую, може і собі такий взяти - тільки іншої модифікації.
Повідомлення відредагував kassi8238 - П`ятниця, 08.10.2021, 12:41 |
|
| |
Uma | Дата: Четвер, 09.12.2021, 19:40 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Просто купите не новую модель
|
|
| |
Monica | Дата: Неділя, 26.12.2021, 18:20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Посмотрите разные модели ipad. На них разные цены, зависят они от характеристик и года выпуска. Я нашла в этом магазине идеальный для меня mini ipad 6 https://skay.ua/689-ipad-mini-6-2021/ Он, конечно, дороговат, но я думаю, что стоит своих денег. Так же, как и другая техника от apple. Посмотрим. может куплю что-то подешевле, но на данный момент мой выбор такой, тем более в этом магазине цена хорошая.
|
|
| |