ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 24.11.2025, 03:00
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ефективне лікування ігроманії
mariiashevchenko09Дата: Вівторок, 11.11.2025, 15:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 1
Статус: Offline
Привіт!
Хочу поділитися враженням про роботу клініки Samara‑Med в Одесі - https://samara-med.com/likuvannya-igromaniyi/
Коли ми зіткнулись із ситуацією, що близька людина втратила контроль над азартними іграми - це вже не просто розвага, а повноцінна залежність, яка руйнувала фінанси, відносини, життя - саме тоді ми звернулись до Samara‑Med в Одесі.

Що мені сподобалось:
- Тут дійсно працюють із глибинними причинами ігроманії: не просто «обмежити ставку», а розібратись, чому виникла залежність, які емоції чи ситуації її підсилюють.
- Програма включає психотерапію, групову підтримку, роботу з родиною, щоб людина навчилась контролювати імпульси, повернути сенс до життя і знову бути частиною суспільства.
- Все відбувається анонімно, з конфіденційністю, і в комфортних умовах — це дає впевненість звернутись за допомогою, а не соромитись.
- Після проходження курсу люди помітно змінюються: повертається спокій, зникає тягар нескінченних ставок, з’являється бажання жити без гри, відновлюються сімейні зв’язки, фінанси починають стабілізуватись.

Моя рекомендація: якщо ігри стали не розвагою, а потребою, якщо ви бачите, як близька людина руйнує себе через азарт - не зволікайте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025