| mariiashevchenko09 | Дата: Середа, 18.02.2026, 19:55 | Повідомлення # 1 |
 Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Потрібна порада. У мого чоловіка серйозна проблема з алкоголем, постійні запої, втратив роботу, став агресивним. Я вже не знаю, що робити, сама не справляюсь. Шукаю хорошу наркологічну клініку в Кривому Розі. Знайшла сайт https://samara-med.com/kryvyg-rig/ – це центр Samara Med. Пишуть, що лікують алкоголізм та наркоманію, є анонімне лікування, працюють вже 7 років, понад 15000 пацієнтів. Хтось має досвід? Як там умови, персонал, ціни? Чи реально допомагають? Буду вдячна за будь-яку інформацію!
|
| |
|
|
| antonpovichenko | Дата: Середа, 18.02.2026, 19:57 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| mariiashevchenko09, вітаю! У мого брата була схожа ситуація – пив багато років, кодувався, але зривався. Два роки тому звернулися в клініку Samara Med у Кривому Розі – і це було найкраще рішення. Можу поділитися досвідом.
Клініка справді професійна. Головне, що вони працюють комплексно: не просто ставлять укол, а проводять повноцінну реабілітацію. Брат пройшов детоксикацію, кодування, а потім тривалу роботу з психологами – індивідуальну та групову. Провів у стаціонарі майже 3 місяці.
Умови в Samara Med дуже гідні: комфортні двомісні номери, смачне 4-разове харчування, є спортзал, зона для прогулянок. Персонал уважний, лікарі справжні професіонали. Окремо хочу відзначити головного лікаря Мендело Володимира Павловича – він постійно був на зв'язку з нами, розповідав про стан брата, відповідав на всі питання. Ціни, до речі, адекватні, можна попередньо розрахувати на сайті. І що дуже важливо – повна анонімність. Ніхто нікуди не повідомляє, на облік не ставлять. Зараз минуло два роки, брат тверезий, працює, у нього все добре. Тож я дуже рекомендую звернутися саме в Samara Med. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше. Тримайтеся!
|
| |
|
|