ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 08.05.2024, 12:30
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Юридичний форум » Все інше » Юридичні послуги з корпоративного права
Юридичні послуги з корпоративного права
ivanlitosenkoДата: Понеділок, 11.12.2023, 23:13 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 63
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю всіх форумчан! Шукаю надійного адвоката для отримання юридичних послуг з корпоративного права. Які аспекти та деталі важливі при виборі юридичної компанії для підтримки у справах мого бізнесу? Може, у когось є позитивний досвід з якоюсь конкретною адвокатською фірмою?
 
shankovskiyeaДата: Понеділок, 11.12.2023, 23:39 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 58
Репутація: 0
Статус: Offline
При виборі адвоката для корпоративного права важливо звертати увагу на його досвід у створенні та обслуговуванні корпорацій, укладення угод та вирішення конфліктів між партнерами. Також важливо, щоб юрист був орієнтований на результат та міг надати компетентні поради. Щодо адвокатських та юридичних послуг, раджу звернутися до адвокатського об'єднання Zigma https://zigma.com.ua/ . Їхні фахівці володіють великим досвідом у сфері корпоративного права та гарантують якісну правову підтримку вашого бізнесу. За свій час роботи вони набули репутації надійного партнера в справах корпорацій та компаній будь-якого розміру.
 
bazhan_kalinovskiyДата: Вівторок, 12.03.2024, 22:46 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Приглашаем Вас к сотрудничеству и предлагаем ознакомиться с нашей компанией!Юридическая фирма UA-OFFSHORE основана в 2000 году и объединяет высококвалифицированных специалистов в сфере корпоративного, зарубежного и гражданского права, а также профессионалов в области аудиторских и бухгалтерских услуг.  Одним из основных направлений работы нашей компании является консультирование и сопровождение деятельности наших клиентов в иностранных юрисдикциях – в любых ее аспектах, включая налогообложение, корпоративные и договорные отношения, отношения с банками. Наш Департамент международного налогового планирования существует уже 15 лет, поэтому можем с уверенностью утверждать, что обладаем большим опытом работы с иностранными компаниями. Более того мы являемся самостоятельным лицензируемым регистратором в юрисдикциях Кипр, Англия/Шотландия, Белиз, прайс-листы во вложении и могли бы предложить Вам наши услуги по регистрации и сопровождению компаний в данных юрисдикциях по привлекательным  ценам  с возможностью их корректировки до интересующего Вас уровня и составления индивидуального прайс-листа. Кроме наших основных юрисдикций мы обладаем широкой сетью партнеров  в иных юрисдикциях, с перечнем юрисдикций Вы можете ознакомиться на нашем сайте https://www.ua-offshore.com
Прикріплення: predlozhenie.doc (37.5 Kb)
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Юридичний форум » Все інше » Юридичні послуги з корпоративного права
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024