ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 19.12.2025, 21:45
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Что вы будете дарить своей девушке на День влюбленных?
HzBoyДата: П`ятниця, 31.01.2025, 10:06 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вже час замислитися про подарунки на День закоханих, а я досі не визначився! Хочеться щось особливе, а не просто квіти й шоколадку, бо це вже класика, яку кожен дарує. Дівчата ж цінують увагу, а ще більше – коли ми справді намагаємось їх здивувати. Ось і думаю: що такого подарувати, щоб вона запам’ятала цей день надовго? Може, прикрасу якусь або емоції типу подорожі? Діліться ідеями, бо часу все менше, а голова від варіантів йде обертом!

Повідомлення відредагував HzBoy - П`ятниця, 31.01.2025, 10:07

antp111Дата: П`ятниця, 31.01.2025, 10:09 | Повідомлення # 2
Сержант
А я вважаю, що найкращий подарунок – це враження. Минулого року ми стрибнули з парашутом, цього разу хочу зробити щось романтичніше, наприклад, замовити поїздку у Карпати або навіть організувати політ на повітряній кулі.

HellibamaДата: П`ятниця, 31.01.2025, 10:10 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я свою дівчину добре знаю – вона в захваті від всього стильного і вишуканого. Минулого року дарував їй романтичну вечерю та сертифікат у спа, а цього разу вирішив зробити акцент на елегантності. Думаю, що красивий браслет або каблучка з мінімалістичним дизайном будуть чудовим варіантом. Та й узагалі, ювелірні прикраси – це подарунок, який не просто порадує, а залишиться як символ наших почуттів. Але ще шукаю конкретний варіант, бо хочеться щось дійсно особливе.

misterbicipsДата: П`ятниця, 31.01.2025, 10:22 | Повідомлення # 4
Полковник
Я думаю, що ви не помилитеся, якщо подаруєте щось із ювелірних прикрас. Це, так би мовити, універсальний подарунок. Бо зазвичай дівчатам подобаються ювелірні прикраси. А ось яку саме прикрасу вибрати - можете почитати у цій статті  https://daisy-jewellery.com.ua/uk....lyutoho   Досить цікаві варіанти подарунків там можна знайти. І ціни, до речі, цілком адекватні. 
Я, наприклад, хочу замовити ось таку срібну каблучку з камінцем. Невеличку, милу та елегантну. Як моя дівчина ) . Я думаю, такий подарунок їй точно вже сподобається:

Прикріплення: 8721638.jpg (26.0 Kb)

блог про книги knyhar.com.ua

ivankovalДата: П`ятниця, 31.01.2025, 12:51 | Повідомлення # 5
Рядовий
буду

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025