ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 19.12.2025, 19:44
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто чим миє скло в машині?
HzBoyДата: Середа, 19.02.2025, 19:28 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто чим миє скло в машині? Бо я вже перепробував купу різних засобів, але постійно лишаються розводи, особливо коли світло фар уночі б'є в лобове. Мені треба щось ефективне, бо я вже втомився витирати та полірувати, а ідеальної чистоти все одно досягти не можу. Може, є якісь спеціальні засоби або перевірені методи, які реально працюють?

antp111Дата: Середа, 19.02.2025, 19:29 | Повідомлення # 2
Сержант
Та в мене така сама проблема! Здається, що після миття скло чисте, але коли починаєш їхати ввечері, одразу стає видно всі розводи, плями та навіть дрібні подряпини, яких раніше не помічав. Я чула, що є якісь професійні засоби для очищення скла, які прибирають не тільки бруд, а й оці дрібні подряпини. Тільки от не знаю, які саме брати, бо вибір величезний, а багато реклами – це просто маркетинг.

fornodguestДата: Середа, 19.02.2025, 19:30 | Повідомлення # 3
Сержант
Я вам скажу так: найдешевші засоби – це даремна трата грошей. Я колись пробував різні варіанти, і найдорожчий не завжди найкращий. Важливо не лише, чим мити, а й як. Наприклад, якщо скло вже має наліт від води або дрібні потертості, то звичайним засобом не відмиєш. Тут треба щось серйозніше, що не просто знімає пил, а ще й полірує поверхню.

misterbicipsДата: Середа, 19.02.2025, 19:34 | Повідомлення # 4
Полковник
Якщо ви шукаєте справді ефективний засіб, зверніть увагу на автохімію Софт https://testmaker.com.ua/autohimiya/brand/soft99/   від Soft99. Це не просто звичайний очищувач скла, а професійний продукт, який забезпечує глибоке очищення та відмінну прозорість. Особливо добре працює абразив для скла, який дозволяє прибрати старий наліт, сліди води, мікроподряпини та жирні плями. Завдяки цьому скло виглядає як нове, а водовідштовхувальні властивості покращуються. Якщо хочете знайти якісний продукт для догляду за автомобілем, рекомендую подивитися на сайті TestMaker - там є реально круті штуки для огляду за автомобілем . 

Прикріплення: 8050975.jpg (92.3 Kb)

блог про книги knyhar.com.ua

dimalex00Дата: П`ятниця, 14.03.2025, 12:22 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я обычным моющим средством для зеркал

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025