|
Айфон
|
|
| HzBoy | Дата: Вівторок, 29.11.2022, 02:03 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт. Роздумую над купівлею нового смартфону. Раніше мав смартфон самсунг с21. Наразі хочу перейти на айфон. Але ось не визначився: брати айфон 13 можливо з більшим об'ємом пам'яті чи можливо таки замахнутись на айфон 14?
Повідомлення відредагував HzBoy - Вівторок, 29.11.2022, 02:07 |
| |
|
|
| alinagershik | Дата: Вівторок, 29.11.2022, 02:13 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Привіт! А про який бюджет іде мова взагалі? Тоді можна було б вже орієнтуватись краще і щось можливо більш конкретно і аргументовано радити. Це 35 000 гривень чи можливо 70 000 гривень?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Вівторок, 29.11.2022, 02:19 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| Цитата alinagershik (  ) Привіт! А про який бюджет іде мова взагалі? Тоді можна було б вже орієнтуватись краще і щось можливо більш конкретно і аргументовано радити. Це 35 000 гривень чи можливо 70 000 гривень? Дякую за допомогу. Бюджет біля 50 тисяч гривень. Якби 70-80 тисяч гривень було в розрахунку - питань би точно не було ) Брав би айфон 14 Про. Мені вони найбільше імпонують )
|
| |
|
|
| pechkin-1978 | Дата: Вівторок, 29.11.2022, 02:32 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Доброго дня! У вас бюджет також хороший. За 50 000 гривень можна взяти хороший варіант навіть з 14-тої версії айфонів, з хорошим об'ємом пам'яті. Особисто я б глянув, на вашому місці, на айфони 14 плюс https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_14_plus/ , вони класні насправді. Я б його вибрав, як мінімум, тому, що мені потрібен більший дисплей, щоб було зручніше читати, дивитися ролики та працювати з текстом. Тому раджу почитати про нього, ознайомитись з характеристиками й технічними параметрами.
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Понеділок, 09.01.2023, 20:09 | Повідомлення # 5 |
 Полковник
| Я вот тоже сейчас выбираю между 13-м и 14-м iPhone, но мне очень важно именно камера, потому что нужно снимать видео. Подскажите, какой лучше купить и где?
|
| |
|
|
| mariaflorova28 | Дата: Понеділок, 09.01.2023, 20:10 | Повідомлення # 6 |
|
Сержант
| Не мог определиться какой себе заказать айфон, в том числе из-за камеры. Остановившись на двух моделях, в итоге я выбрал Iphone 14 Pro после того, как изучил видео сравнение камер iPhone 13 Pro и 14 Pro https://skay.ua/reviews/entry/sravnenie-kamer-iphone-13-pro-i-14-pro который нашел на этом сайте. На видео подробно описаны все характеристики с наглядными примерами, что позволяет оценить преимущества и выбрать именно подходящую модель.
|
| |
|
|
| recingx | Дата: Середа, 24.05.2023, 17:20 | Повідомлення # 7 |
|
Рядовий
| В цитрусе вроде нечего так
|
| |
|
|
| kiryalycko | Дата: Четвер, 17.04.2025, 13:51 | Повідомлення # 8 |
|
Лейтенант
| Подарувала чоловіку на день народження Айфон 16e https://storeinua.com/categories/iphone-16e/ , і він просто в захваті. Замовляла в STOREinUA, бо раніше вже купувала там техніку і все було на рівні. Телефон відповідає опису, упаковка була оригінальна, в комплекті все, як має бути. Та й сам гаджет виглядає стильно й працює блискавично.
|
| |
|
|