ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 26.06.2025, 19:43
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Я створив сайт — як зробити так, щоб хтось його бачив?
serhiikovalskiДата: Понеділок, 05.05.2025, 19:05 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Такий кайф — нарешті зібрав сайт про дерев’яні моделі, які збираю вже 3 роки. Фото, описи, навіть відео склеїв. Але є нюанс — відвідувачів нуль. Ну реально, я сам собі трафік генерую. Вже й друзям скидав, і в фейсбук закидав, а результату майже нема. Це норм для початку, чи я щось не так роблю?

yuriy_hrynevskyДата: Понеділок, 05.05.2025, 19:07 | Повідомлення # 2
Рядовий
Було те саме. Я викладаю свої мініатюри Warhammer і подумав — а чого б не зробити сайт? Але без просування він просто лежав мертвим. Потім трохи почитав, що таке SEO, вніс зміни в заголовки, описав нормально сторінки — і, чесно, стало краще. Але без базових знань там нічого не зрозуміло спочатку.

viktorkoroviakДата: Понеділок, 05.05.2025, 19:10 | Повідомлення # 3
Рядовий
О, а я пішов іншим шляхом. Не став сам ламати голову, просто знайшов хлопців, які розуміються на просуванні. Вони підказали, що й як треба поправити, і поступово пішов трафік. Це ось вони — https://luxeo.team/ua/
У них на сайті не тільки послуги, а й статті є — можна навіть самому розібратись, якщо цікаво. Мені сподобалось, що без води, конкретно пояснюють. Після їхніх порад мій сайт з рецептами став видно в Google — і це був кайф.

serhiikovalskiДата: Понеділок, 05.05.2025, 19:10 | Повідомлення # 4
Рядовий
До речі, той момент, коли бачиш, як люди реально читають те, що ти робив із душею — дуже заряджає. У мене навіть нова мотивація з’явилась щось додати. SEO — це як підсилювач: без нього ти граєш сам для себе, а з ним — уже на сцені.

yuriy_hrynevskyДата: Понеділок, 05.05.2025, 19:18 | Повідомлення # 5
Рядовий
Згоден. Можна кайфувати від хобі, але коли ще й хтось знаходить твої роботи — це інший рівень. Та й хто знає, може з хобі ще й щось більше виросте. Але без нормального просування — шансів мало.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025