ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 30.11.2025, 09:34
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вертикалі affiliate після змін у соцмережах можна адапувати?
serhiikovalskiДата: Понеділок, 20.10.2025, 20:32 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чесно кажучи, я відчуваю, що останній апдейт TikTok Ads трохи підкосив мою роботу. Я кілька місяців лив на звичній вертикалі (гемблінг), і раптом креативи, які “стріляли” раніше, стали відверто провалюватися. Навіть не через поганий трафік — просто модерація стала жорсткішою і алгоритм наче “не хоче” показувати. І я почав думати: чи це тимчасово, чи ми з колегами вже переходимо до якоїсь нової ери affiliate.

viktorkoroviakДата: Понеділок, 20.10.2025, 20:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цілком згоден. Я подивився нещодавню статтю про топові вертикалі в TikTok Ads після змін і ось що думаю: https://www.bragazeta.ru/news....tok-ads Там чітко написано, що гемблінг, дейтинг, нутра — вони все ще в грі, просто умови інші. І хоча прямолінійна реклама “ставки виграли $1000” вже не проходить модерацію так легко, формати на основі реального контенту, реакцій, UGC-відео працюють.
Тобто: не виключаємо вертикаль, але гнучкість + нові формати — обов’язкові. Мода на “залити по старому” — мертва, хто не змінився — втрачає.

yuriy_hrynevskyДата: Понеділок, 20.10.2025, 20:38 | Повідомлення # 3
Сержант
Я тебе розумію повністю — сам нещодавно перейшов із традиційної товарки на беттинг-оффери через TikTok. І що цікаво: хоч модерація й жорсткіша, але ніша не померла — просто треба по-іншому підходити. Наприклад, історії успіху, лайфхаки, м’які натяки замість прямої реклами ставок. Тобто не смерть, а адаптація. I це навіть може бути перевагою: хто швидше адаптується — той і отримує профіт

serhiikovalskiДата: Понеділок, 20.10.2025, 20:41 | Повідомлення # 4
Сержант
Це дає надію, адже я вже думав, що ниша скінчилась. Добре, що не все втрачено. А як ти підходиш до пошуку нових форм — ти просто тестиш різні варіанти чи вже маєш шаблони

yuriy_hrynevskyДата: Понеділок, 20.10.2025, 20:42 | Повідомлення # 5
Сержант
Я зараз роблю так: тестую невеликі бюджети на кілька хвиль креативів, дивлюсь реакції, потім оперативно переключаю. Наприклад, замість драматичних “виграші/програші” ставлю лайфстайл-сюжети, реакції користувачів, “ось що я роблю щодня” формат. І обов’язково дивлюсь на гео: там, де правила більш м’які — легше “залити”. Так, тяжче, ніж раніше, але результативно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025