ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 26.12.2024, 21:02
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Інновації у нерухомості
HzBoyДата: П`ятниця, 06.12.2024, 10:46 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чув, що технології все більше впливають на ринок нерухомості. Наприклад, зараз популярними стають різні PropTech-рішення, які автоматизують процеси купівлі-продажу та управління майном. Але що це насправді означає для покупців, інвесторів чи орендодавців? Чи реально ці інновації полегшують життя чи це більше маркетинговий хід? Також цікаво, як блокчейн змінює ринок, наприклад, у сфері прозорості угод. Якщо хтось уже стикався з цим або знає хороші джерела, щоб розібратися, буду радий вашим порадам. Де зараз можна почитати про те, як технології впливають на нерухомість в Україні?

LevchenkoДата: П`ятниця, 06.12.2024, 14:41 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо цікавишся цим питанням, дуже раджу заглянути на статтю https://investnews.com.ua/ekonomi....okchein У ній детально розписано, як технології змінюють ринок нерухомості, які PropTech-рішення вже працюють і як вони впливають на ефективність угод. Що мені сподобалося, так це розділ про блокчейн: чітко пояснено, як ця технологія робить операції прозорішими та безпечнішими. Особисто я дізнався про автоматизовані платформи для орендодавців, які значно спрощують управління майном. Якщо хочеш розібратися в інноваціях, це дійсно варте уваги джерело.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024