AДМ | Дата: Четвер, 12.04.2012, 17:54 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Абонентське обслуговування юридичних осіб
Приватне підприєство "Юствіс" пропонує комплекс юридичних послуг щодо абонентського обслуговування господарюючих суб’єктів.
Комплексне обслуговування юридичних осіб включає в себе набір послуг юридичного супроводу бізнесу, який допоможе Вам відчувати повну захищеність та впевненість. Наші спеціалісти нададуть Вам вичерпні консультації з усіх правових питань, підготують юридичні висновки, запропонують конкретні та дієві шляхи вирішення тих чи інших проблем.
Обслуговування включає: • усні консультації з питань поточної діяльності; • письмові консультації з питань поточної діяльності; • допомогу щодо кадрового діловодства і дотримання вимог трулового законодавства; • розробку, експертизу та супровід господарських договорів або інших юридичних документів ; • участь у переддоговірних стосунках; • складання листів, заяв, скарг ; • представництво в органах державної влади ; • стягнення дебіторської заборгованості в позасудовому та судовому порядках; • супровід інших судових справ; • супровід на всіх етапах виконавчого провадження; • отримання всіх необхідних документів від державного реєстратора (витягів, виписок та довідок з ЄДР).
Абонентське юридичне обслуговування Вашої компанії завжди буде якіснішим та ефективнішим ніж робота одного корпоративного юриста.
Роздрукувати
|
|
| |
bat6kabat6ka | Дата: Субота, 12.10.2024, 22:22 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Хочу трохи поговорити про те, наскільки важливо мати надійну юридичну підтримку для вашого бізнесу. Адже абонентське обслуговування підприємств — це лише частина успіху, а справжній захист та ефективне управління вимагають професійного підходу. Якщо ви шукаєте команду, яка зможе впоратися з будь-якими юридичними питаннями, я знаю, кого порекомендувати! Це мої добрі друзі з адвокатського агентства «Де Юре». Вже понад 16 років вони допомагають бізнесам і фізичним особам розв’язувати складні правові питання. Ось деякі з послуг, які вони пропонують: Реєстрація та ліквідація підприємств — супровід від А до Я, включаючи всі необхідні юридичні процедури.Купівля-продаж бізнесів — допоможуть придбати або продати готовий бізнес з усіма юридичними гарантіями.Зміни в статутних документах — наприклад, зміна керівника, учасників, виду діяльності, назви компанії або адреси.Актуалізація інформації про бенефіціарів та підтвердження структури власності — важливо для прозорості бізнесу.Ліцензування підприємств — якщо ваша діяльність вимагає ліцензій, вони допоможуть з їх отриманням.Юридична підтримка іноземців — допоможуть отримати ІПН, дозволи на роботу, посвідку на проживання, переклад документів, а також зареєструвати компанії для нерезидентів.Вирішення складних правових питань — податкові консультації, взаємодія з банками та багато іншого.Адвокатське агентство «Де Юре» — це надійний партнер у всіх питаннях корпоративного права. Вони допоможуть вам залишатися впевненими у своєму бізнесі, знаючи, що всі юридичні моменти під контролем. Не соромтеся звертатися до них за допомогою! Більше інформації — на їхньому сайті: https://deju.com.ua/ua/
|
|
| |