ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 07.05.2024, 00:47
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №123
Виборчий округ №123
kresliarДата: Субота, 25.08.2012, 22:40 | Повідомлення # 16
Рядовий
Група: впевнені
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (AДМ)
Гавел ніколи б не казав, що я став парашутистом по пісьмам трудящіхся... Та й Гавел дійсно політик. Він розумівся на політиці. А Шкляра що не запитай - він каже: та там у мене є якась група молодих помічників - вони підуть на округ, вони будуть ходити у ВР...


ще не відомо, що сказав би Гавел... мені не говорив -вам і подавно. Шкляр буде у ВР більше незалежним від тушкування, ніж всілякі директори, службовці, чи висуванці по спадку... в сьогоднішній ситуації це легко зробити (потушкувати) через банальну податкову (приклад з tvi -дуже наглядно). Добровольці -волонтери для агітації?.. що поганого?.. Написати закон?.. За кошти, що виділяються на помічників депутата -більше ніж достатньо, якщо не привласнювати, тис. 200 грн. на рік -мало? ще й звітуватися не треба... Директори будуть дбати за підприємства і замовлення...
 
pomicznykДата: Понеділок, 27.08.2012, 17:27 | Повідомлення # 17
Рядовий
Група: впевнені
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Зразу видно спец1ал1ста )
А книжки добровольц1, волонтери, пом1чники можуть писати?

А Конституц1ю в1н хоч раз читав ?


Повідомлення відредагував pomicznyk - Понеділок, 27.08.2012, 17:28
 
AДМДата: Вівторок, 28.08.2012, 00:25 | Повідомлення # 18
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
так зневажливо ставитися до виборців не можна.
Вже давно відгуділи комуняцькі часи. Громада львівщини зі своїми кандидатами не може вивести ладу. А звинувачувати громаду в тому, що громада собі сама замовила парашутистів - остання справа
 
AДМДата: П`ятниця, 31.08.2012, 19:25 | Повідомлення # 19
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу №123

вул.Привокзальна, 3, м.Перемишляни, Перемишлянський р-н, Львівська обл., 81200
приміщення Перемишлянської районної ради
Скальський Ярослав Казимирович Голова окружної виборчої комісії Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!"
Фенчак Василь Іванович Заступник голови окружної виборчої комісії фракція "Блок Юлії Тимошенко" – "Батьківщина"
Гринюк Сергій Іванович Секретар окружної виборчої комісії Політична партія України "РУСЬ ЄДИНА"
 
AДМДата: Вівторок, 04.09.2012, 20:02 | Повідомлення # 20
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Левко Лук’яненко відвідав Золочів (відео)
вересня 2, 2012 kvest Немає коментарів

2 вересня 2012 року у місті Золочеві, на площі Вічевій, відбулося народне віче за участю Левка Лук’яненка і Тараса Батенка. На зустріч чисельно прийшли мешканці та гості міста.

Відомий дисидент, правозахисник, Герой України – Левко Григорович Лук’яненко розповів людям, що він підтримує кандидата в Народні депутати - Тараса Батенка. А також, Левко Григорович зауважив, що Тарас Батенко є єдиним кандидатом, що гідний бути Народним депутатом України.

По закінченню віче відбувся концерт переможця проекту «Голос країни» Павла Табакова.

 
AДМДата: Понеділок, 10.09.2012, 13:02 | Повідомлення # 21
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
 
AДМДата: Середа, 12.09.2012, 09:13 | Повідомлення # 22
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
 
AДМДата: Четвер, 25.10.2012, 19:54 | Повідомлення # 23
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Переміг Батенко
 
AДМДата: П`ятниця, 26.10.2012, 16:47 | Повідомлення # 24
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
ТАРАС БАТЕНКО: «Є ЦІННОСТІ ВИЩІ ЗА КАР’ЄРУ І ПОСАДИ»

– Пане Тарасе, чи могли б Ви коротко розказати про себе, щоб людина, яка читає Ваше інтерв’ю вперше могла би сформувати перше враження про Вас?

– Ви знаєте, пізнати людину можна за п’ять хвилин. Достатньо з нею поспілкуватись і можна розгадати, розкодувати основні засади, життєві принципи людини. Тому, думаю, що про себе я можу сказати кількома словами. Я не є прихильник написання мемуарів. Коли людина пише мемуари – це значить, що вона підводить підсумок життя. Про мемуари ми не будемо думати ще довший час. Головне – праця, праця для людей, для громади, і для суспільства.

Я народився у Львові, але мої батьки не є корінні львів’яни. Батько покійний, його сім’я була переселена в рамках сталінської депортаційної політики у 1945 році з Холмщини, Томашівський повіт, с. Жерники. Поневірялися кілька років і потім оселилися в с. Чижки біля Львова. А згодом, у 1964 році, познайомився батько з мамою і одружилися. А мати родом з Тернопільської області, село Вірлів, біля Зборова, на кордоні з Львівською областю. Колись Зборів входив у Золочівський повіт. Приємно, коли заїжджаю в село Торгів чи Богутин, за горою, власне, і є моє родинне село, тому це для мене моя рідна земля.

– Оксана Забужко вважає, що Україна – це щось дуже маленьке – конкретний будинок, вулиця, під’їзд. Що для Вас Україна?

– Ви праві, Україна – це там, де ти народився. Тобто ідентифікація і пошук великої України починається з того звідки ти походиш, де ти формувався як індивідуальність. Це різні місця – місце народження, це місце де ти проводив час, який асоціюється з дитинством, із якимись хорошими місцями. Часто це місце де проходило дитинство, роки становлення, школа та університет. Усе це різні місця, але через які ти вже себе пам’ятаєш. Як кажуть психологи, людина формує себе до 25 років, де ти себе пам’ятаєш. Ці місця і формують твоє розуміння і сприйняття великої України, нації, держави і суспільства в цілому.

– А коли Ви для себе пізнали ту велику Україну? Коли Ви вийшли за рамки своєї маленької локальної України до тої, яку Ви, як депутат Львівської обласної ради та кандидат у народні депутати, хотіли би представляти у майбутньому?

– Думаю, що ще з шкільних років. Фактично, а це був 1980 рік, школа у Львові, перший клас, перший урок. Пам’ятаю, ми прийшли в школу і вчителька початкових класів каже: «Ну, діточки, задавайте питання, будь-що, те, що вам до вподоби?». Всі мовчать, через кілька секунд я потягнув руку і кажу: «А чому Сталіна викинули з мавзолею?». Вона подивилася на мене і сказала: «Я на такі питання категорично не даватиму відповіді». Посадила мене, швидко змінила тему розмови. Але тоді я на собі вже відчув, що таке поняття інакодумства в принципі, а тоді проти існуючої системи влади, політичного тодішнього режиму. Потім була школа, університет, де я познайомився з відомими громадськими діячами, дисидентами, які допомогли сформуватися мені як особистості.

– Ви згадуєте про дисидентів, тих людей, які, напевно, судячи з ваших книг, досліджень, справили на Вас враження. Що це за люди, яких можна назвати знаковими для Тараса Батенка?

– Це люди, які пройшли тюрми та табори, це сіль нації, люди, яких не скорила система, тоталітарна влада, які мали величезний досвід боротьби і були серйозними психологами. Людина, яка витримує мордовські табори, 60-ті, 70-ті роки, то ця людина може навчати і має що передавати наступним поколінням. З кінця 80-х років я познайомився з цими людьми, це був Іван Кандиба та Левко Лук’яненко – люди, які в 61-му році створили Українську робітничо-селянську спілку. До речі, свою першу статтю я написав саме про них. Вона називалась «Кандиба та Лук’яненко як творці нового методу боротьби проти режиму». Через них я вийшов на Українську республіканську партію, познайомився з Михайлом та Богданом Горинями (тоді вже народними депутатами України), які запропонували мені вступити в УРП. Тоді мені доручили очолити молодіжну організацію партії. Це ті люди, яким я багато чим завдячую. Брати Горині, Левко Лук’яненко – це наставники, які, на мою думку, асоціювалися з пробудженням України і поштовхом її до нової орбіти, європейської, національної.

– Ви сказали «сіль нації». Правильно, в кулінарії сіль – це те, що додає смаку. Зараз, дивлячись на нашу політику, чи є у Вас відчуття, що люди їдять несмачну політику, без солі, без смаку, майже підробку.

– Ви знаєте, «солі нації» завжди мало. Якщо говорити про моральних людей, то їх є надто мало в нашому суспільстві, яких можна вивчати і брати за приклад для наслідування. От кого ми зараз з діючих політиків назвемо моральним авторитетом? Їх немає. Але я готовий сказати, що є політики, які готові до сходження на політичний п’єдестал як лідери нації. Мені здається, що, окрім того, мають бути моральні авторитети, яких ми глибоко шануємо. Це громадська організація «Першого грудня», яка сформувалася довкола таких прізвищ як Любомир Гузар, Ігор Юхновський, Мирослав Маринович, Євген Сверстюк, але ці люди поза політикою, можливо, їм і не варто йти в політику, але Східна Європа пройшла з такими людьми свій шлях становлення. Арпад Гьонц – письменник, президент Угорщини початку 90-х років, був засуджений до смертної кари, і Вацлав Гавел, на ньому Оксамитова революція формувалася. Ми ж також східноєвропейська нація. Чому ми не пройшли цей шлях? Бо, власне, у 90-му році, вже тоді, не могли домовитися, консолідуватися. Не могли домовитися з кандидатом у президенти, не сформували більшість в парламенті, хоча ще тоді не був настільки сильний адміністративний ресурс номенклатури.

– Ви зараз берете участь у виборчій кампанії. Багато експертів по вашому округу стверджують, що проти Вас йде суцільна чорна технологія, ярликовішання.

– Цьогорічна виборча кампанія – це два місяці бруду, які потрібно було гідно пережити і не забувати, що після цього є важка праця для громади. Люди все добре розуміють і відчувають. Влада чинить спротив, вона бачить загрозу з боку власних громадян, які висловлюють мені свою підтримку. Це стиль влади – здійснювати тиск на найбільш рейтингового кандидата, і, розуміючи те, що коли ми зробили свій виклик системі, коли ми йдемо під гаслом, що ми змінимо цю владу, і коли нам опонує вся вертикаль влади, висуваючи різних кандидатів, технічних, непрохідних, коли з нами бореться не один кандидат, то безумовно, важко в таких умовах. Але я гордий, що за мною немає зерна брехні. Ми з моєю командою пройшли вибори з честю і без бруду проти наших опонентів. І Ви, шановна громадо, це бачите. Мене щодня обливали брудом і паплюжили моє ім’я. Останньою їх агонією стало розповсюдження інформації, що я знявся з виборів. Але я не відступаю, тому що підтримка громади додає мені сили і віри у правильність моєї роботи як діючого депутат обласної ради, і як кандидата у народні депутати України.

– А кого слухає Тарас Батенко поза політикою? Вдома, наприклад?

– Вдома, безумовно, дружину. Якщо ми говоримо про сімейні питання, то для мене думка дружини є домінуючою.

– А як Ви познайомились із дружиною? Пам’ятаєте цей день?
– Познайомились ми з Катериною 15 січня 2006 року. Тоді, будучи заступником голови облдержадміністрації, ми приймали лідерів помаранчевої команди. Катя тоді працювала на телерадіокомпанії «Люкс», де повинен був відбутись радіоефір Романа Безсмертного. Ми розговорились з чарівною журналісткою і вона сказала, що, мовляв, добре нам у помаранчевій владі. У відповідь я запропонував їй провести журналістський експеримент – зробити репортаж про один день роботи заступника голови облдержадміністрації. Катерина згодилась, і уже через декілька днів я зателефонував і нагадав про зйомки. Мій робочий день, як і зараз, розпочинався о пів на восьму і тривав до темної ночі. Весь день проходив у нарадах, зустрічах, тому після одного такого дня моя майбутня дружина змінила свою думку. Через деякий час ми зустрілись ще раз і уже у червні 2006 року одружились.

– Як родина ставиться до Вашого балотування?! З розумінням чи трохи претензії є?

– Я вважаю, що дружина повинна реалізовуватися, а не бути просто дружиною депутата, особливо маючи хорошу освіту. Катерина закінчила факультет журналістики Львівського національного університету Івана Франка і зробила кар’єру на телерадіокомпанії «Люкс». Зараз моя дружина займається зйомками художнього фільму. Тому я би не хотів, щоб вона була залучена в мою кар’єру, а була самодостатньою особистістю, яка себе реалізовує, я готовий допомагати в цій реалізації, і вважаю, що вона багато робить сама для такої реалізації. Безумовно, що вона допомагає мені в цій кампанії. Вона мене підтримує і це надає мені сил іти далі.

– Що для Вас є родина? Знаю, що Ваші діти мають цікаві імена, як їх вибирали?

– Сім’я – це первинна основа українського суспільства. Перше – захист сім’ї, захист родини, і через це захист всієї України. У мене двоє дітей, Юстина та Дем’ян. Ми свідомо обирали для дітей українські, навіть, я б сказав, етнічні імена. Дружина мала першість при виборі імен. Довго дискутували. Вважаю, нам потрібно повертати ті автохтонні українські імена, трішки призабуті, як колись називали бабусь, прабабусь чи наших дідусів. Адже це підкреслює спадковість поколінь, нації.

– На що б Ви ніколи не пішли, виходячи із Ваших внутрішніх переконань?

– Багато є речей, на які б я не пішов. Не пішов би на зраду, на нехристиянські вчинки. Тобто 10 заповідей є 10 заповідей Божих – потрібно їх дотримуватися. Мій девіз життя – «ти повинен відповідати за свої слова». Якщо ти берешся за якусь справу, то її потрібно доводити до кінця, хоч довгою дорогою, але йти до кінця. Бо потім тобі потрібно відповідати перед батьками, перед родиною, людьми та виборцями. Потрібно дивитися громаді в очі. Рано чи пізно доведеться звітувати за свої справи.

– Які досягнення, плюси Ви б виділили у своїй кар’єрі, житті?

– Працював, здобував освіту, писав праці, викладав, був на різних посадах, проте і зараз вважаю, що головне моє досягнення, – сім’я і діти, перед якими я відповідальний, яким повинен дати належну освіту, забезпечити всім необхідним. І, головне, щоб вони себе реалізували, як повноцінні громадяни незалежної держави.

– Що би Ви хотіли змінити, якщо б це було можливим у минулому?

– Базову освіту, яку маю, я би не поміняв. Тому, що вважаю, що це глибинна освіта, яка дає можливість широкого мислення і застосування цього мислення на практиці, незалежно яку посаду ти обіймаєш. Безумовно, що шкодую за втраченими людьми, за батьком, за друзями, які відійшли. Хотілось би більше з ними спілкуватись і вчитись у них.

– Чому Ви вирішила йти в політику, в парламент?

– Я не одержимий цим бажанням. Хіба у доброму розумінні цього слова. Вважаю, що людина повинна бути відповідальна і якщо ти переконаний, що суспільство має бути таким, а не іншим, то потрібно впливати на його зміну. Якщо ти бачиш, що держава не є такою, якою хотіли би її бачити люди, то теж потрібно впливати і змінювати її на краще. Найголовніше – не лукавити, а йти з добром до людей і воно повернеться сторицею.

Тарас ПОДВІРНИЙ
 
AДМДата: Четвер, 21.02.2013, 10:23 | Повідомлення # 25
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Від Батенка в ФБ

Taras Batenko
Послідовне здійснення "реформ" охорони здоров'я, так званої реорганізації, призведе не тільки до економії витрат, але й до "оптимізації" чисельності населення України!
Зверення до голови Львівської обласної ради, яке підтримало більшість депутатів
В умовах нестабільної економічної ситуації, яка склалася в країні, вважаю, що необхідно працювати над тим, аби зберегти кожне робоче місце у області та, водночас, забезпечити необхідний мінімум соціальних послуг для населення. Особливо це стосується сфери медицини у сільській місцевості та районних центрів Львівщини.
Будь-яка оптимізація чи консолідація закладів медицини стане незворотнім процесом і відновити їх буде неможливо найближчим часом. Тому ми повинні докласти максимум зусиль аби зберегти діючі амбулаторії, ФАПи, поліклініки та лікарні в області. В іншому випадку уже найближчим часом ми будемо змушені констатувати погіршення здоров’я людей, збільшення смертності та рівня безробіття, що є неприпустимим в нинішніх соціально-економічних умовах.
Для прикладу візьмемо лікарні Золочівського району. У Глинянській районній лікарні планується скоротити 10 ліжко-місць та ліквідувати пункт швидкої допомоги. Це в результаті спричинить ще більші фінансові затрати, адже виникає необхідність створити приймальне відділення та одну палату інтенсивної терапії по наданню невідкладної допомоги дітям.
Іншим медичним закладом, який балансує на межі скорочення є Поморянська міська лікарня. Площа діяльності Поморянської лікарні становить 108 км2, радіус обслуговування 10,8 км. Лікарня обслуговує 10 сіл, 3 хутори – територію з населенням 3 364 людини (з них 324 дитини, 99 підлітків, 2 072 людини пенсійного віку (з них 137 одиноких) та 869 людей працездатного віку (з них 529 безробітних). Поморянська міська лікарня-стаціонар терапевтичного профілю на 25 ліжко-місць, план ліжко днів виконується.
Виходячи з вищенаведеного, враховуючи, що Поморянська зона є депресивною територією та її економічний стан, географічне положення, рельєф, стан доріг, середній вік населення, прошу Вас – в час реформування і оптимізації мережі, стаціонар залишити в кількості 25 ліжок, а при необхідності перепрофілювати 25 ліжок терапевтичного профілю на 25 ліжок геронтологічного профілю.
Золочівська районна рада на позачерговій сесії, 01 лютого 2013 року, прийняла рішення № 252 щодо призупинення заходів із оптимізації та реорганізації (реформування) в галузях охорони здоров’я, освіти та культури Золочівського району. Вважаю, що Львівська обласна рада повинна підтримати такий крок.
Виходом із ситуації, що склалась у сфері медицини може стати лише підтримка органів влади, залучення спонсорських коштів та ресурсів неурядових організацій. Так завдяки таким коштам у 2012 році були проведені роботи зі встановлення енергоощадних вікон у лікарнях Золочівського району, що дозволило на третину скоротити витрати газу на опалення приміщень лікарень (з 120 кубів газу до 80 за день).
Переконаний, що більшість медичних закладів Львівщини можна зберегти без особливих фінансових затрат. Тому ще раз наголошую на необхідності накласти мораторій на 2013 рік на оптимізацію та консолідацію медичних закладів Львівщини.
В іншому випадку буде зруйнована медична інфраструктура та втрачені кваліфіковані працівники у цій галузі, адже попит на їх працю у сусідніх європейських країнах є досить великий.
Звертаюсь до Вас, шановний голово, до колег депутатів з проханням звернути особливу увагу на проблему, що назріває у медичній галузі Львівщини та накласти мораторій на оптимізацію мережі закладів медицини, скорочення медичних працівників на Львівщині. Сьогодні ми повинні зберегти кожне робоче місце медика та кожне ліжко пацієнта у лікарні.

З повагою,
депутат Львівської обласної ради Тарас Батенко
 
grozaДата: П`ятниця, 01.03.2013, 14:44 | Повідомлення # 26
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 30
Репутація: 0
Статус: Offline
Реформа в медицині - то КІНЕЦЬ
 
iKnopkaДата: Понеділок, 18.03.2013, 19:43 | Повідомлення # 27
Майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 80
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто для золочівян кращий: Батенко чи депутатка ВР ?

www.headcase.at.ua

www.iknopka.at.ua
 
AДМДата: Середа, 08.10.2014, 19:10 | Повідомлення # 28
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Вибори до ВР - 123

Список кандидатів 123 округу

Батенко
Тарас Іванович
народився 20 червня 1974 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти
років проживає на території України, освіта вища, директор філії
"Магістральні нафтопроводи "Дружба", ПАТ "Укртранснафта", член ПАРТІЇ
"БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА", проживає в місті Львові, судимість відсутня,
суб’єкт висування – ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА".ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА
ПОРОШЕНКА" 27.09.2014
Бевз
Григорій Анатолійович
народився 10 червня 1976 року в місті Вінниці, громадянин України,
протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта
вища, директор, ТОВ "Дослідно-механічний завод "Карпати", безпартійний,
проживає в місті Новий Розділ Львівської області, судимість відсутня,
самовисування.Самовисування
28.09.2014
Бродецький
Анатолій Миколайович
народився 16 сiчня 1943 року в селі Вербовата Христинівського району
Черкаської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, член
Комуністичної партії України, проживає в місті Золочів Львівської
області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Комуністична партія
України.Комуністична партія України
26.09.2014
Данилів
Назар Ігорович
народився 24 грудня 1988 року в селі Розвадів Миколаївського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта загальна середня, проходить
військову службу за призовом під час мобілізації, 24-й батальйон
територіальної оборони "Айдар", безпартійний, проживає в місті Миколаїв
Львівської області, судимість відсутня, самовисування.Самовисування
26.09.2014 
Ільків
Василь Ярославович
народився 31 жовтня 1964 року в селі Сокільники Пустомитівського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, директор, КП "Львівська
багетна фабрика", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання
"Батьківщина", проживає в селі Сокільники Пустомитівського району
Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична
партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".політична партія
Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"
23.09.2014 
Котеляк
Лідія Леонідівна
народилася 13 сiчня 1963 року в селі Селець Народицького району
Житомирської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, народний депутат України,
член Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ", проживає в селі Зимна Вода
Пустомитівського району Львівської області, судимість відсутня, суб’єкт
висування – Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ".Політична партія "НАРОДНИЙ
ФРОНТ"
23.09.2014 
Марунчак
Петро Мирославович
народився 10 липня 1977 року в селі Березина Миколаївського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта загальна середня, проходить
військову службу за призовом під час мобілізації, безпартійний, проживає
в селі Березина Миколаївського району Львівської області, судимість
відсутня, самовисування.Самовисування 22.09.2014
Шалаєв
Анатолій Олександрович
народився 4 листопада 1978 року в місті Новий Розділ Львівської
області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на
території України, освіта вища, редактор, редакція газети "Новий
погляд – райони", безпартійний, проживає в місті Новий Розділ Львівської
області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "Сила
Людей".Політична партія "Сила Людей" 28.09.2014 
Ясінський
Роман Іванович
народився 15 червня 1979 року в селі Підлипці Золочівського району
Львівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років
проживає на території України, освіта вища, голова, Львівський обласний
благодійний фонд "Майбутнє сиріт", член Радикальної Партії Олега Ляшка,
проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування –
Радикальна Партія Олега Ляшка.Радикальна Партія Олега Ляшка
28.09.2014
Список кандидатів 123 округу
 
iKnopkaДата: П`ятниця, 27.02.2015, 09:31 | Повідомлення # 29
Майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 80
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто виграв ?

www.headcase.at.ua

www.iknopka.at.ua
 
AДМДата: Неділя, 06.03.2016, 22:05 | Повідомлення # 30
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи будуть дострокові вибори ?
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №123
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024