ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 06.05.2024, 22:06
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №125
Виборчий округ №125
AДМДата: П`ятниця, 18.05.2012, 19:34 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Округ №125 Старосамбірський, Турківський, Сколівський , Самбірський райони (м. на теСамбір). Виглядає на те, що ця територія стане ареною боротьби «лісових» кандидатів. Судячи з активності в місцевих медіа – як щодо позитиву, так і чорного піару – два основних кандидати тут – це Анатолій Дейнека та Орест Фурдичко.

Анатолій Дейнека, начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат Львівської обласної ради, має досвід виборчої діяльності саме в цьому окрузі. 2004 року опинитися в опозиційному таборі.В цьому йому допоміг впливовий тоді політик, голова облради Михайло Сендак, який був на вістрі протистояння опозиційної більшості обласної ради з провладним представництвом СДПУ(о), центр впливу якої був зосереджений навколо ДПА у Львівській області з її тодішнім головою Сергієм Медведчуком.

Після перемоги Віктора Ющенка Анатолій Дейнека повернув собі посаду начальника Управління лісового господарства Львівської області. Те, що він зберіг цю посаду і після приходу до влади «донецьких»,великою мірою пояснюється впливом голови ВРУ Володимира Литвина, членом команди якого й сьогодні є Анатолій Дейнека, очолюючи фракцію Народної партії у Львівській обласній раді. Головний лісничий області уже давно почав підготовку до виборчої кампанії, роблячи акцент на своїй науковій діяльності. Очевидно розраховує використати під виборчої кампанії імідж фахівця з проблем лісового господарства. Якщо домовленості, які сьогодні тривають між Володимиром Литвином та Партією регіонів про об’єднання чи злиття, завершаться успіхом, саме Анатолій Дейнекаматиме можливість представляти владу на виборах.

Давній опонент Дейнеки не лише в політичній сфері, а й у суто економічних, чи, швидше, бізнесових питаннях, Орест Фурдичкотеж не є новачком для цьогорегіону. В1990-1997 рр. він обіймав посаду генеральногодиректором ДЛГО «Львівліс»,був першим заступником міністра екології (2004-2005), депутатом Львівської обласної ради 1-го і 2-го демократичного скликання, головою Львівської обласної ради (1997-1998 рр.), народним депутатом України від Аграрної партії Литвина.

Будучи сьогодні безпартійним, Фурдичко намагатиметься використовувати опозиційну риторику, хоча шансів стати кандидатом від КОДу у нього, зважаючи на багате політичне минуле, практично нема.Двох цих кандидатів пов’язує не лише професійна діяльність в галузі лісового господарства, а й низка скандальних заяв та взаємних звинувачень. Нещодавно Орест Фурдичко звинуватив Анатолія Дейнеку у намаганнях приватизувати майно лісництв в регіоні на користь своїх родичів. Натомість, Дейнека свого часу стверджував, що Фурдичко використовує ресурси лісгоспів у своїй виборчій кампанії. Парламентські вибори восени 2012 року якщо й не покладуть край давній суперечці, то, принаймні, визначать тимчасового переможця в цій особистій війні.

Також можлива поява як кандидата від влади в цьому регіоні депутата Львівської обласної ради, начальник Львівської залізниці Богдана Піха. В 2010 році він здобув тут беззаперечну перемогу на виборах до облради.

Кандидатом від іншого табору усі шанси стати має потужний бізнесмен, власник відпочинкового комплексу в Старосамбірському районі Андрій Лопушанський. Він уже давно розпочав власну виборчу кампанію, вибудовуючи собі імідж патріота-господарника. За президенства Ющенка Лопушанський був заступником голови НАК "Нафтогаз" скандально відомого Олексія Івченка. Після звільнення свого однопартійця з високої посади, Лопушанський повністю посвятив себе бізнесу. Єдине, що може завадити Лопушанському стати єдиним кандидатом від КОДу, – його партійність. Як відомо, КУН на центральному рівні не є членом Комітету опору диктатурі, тому при розподілі квот на місцях цю партію можуть просто не врахувати, віддавши округ котромусь із політичних важковаговиків – Фронту Змін, Батьківщині або Свободі. Остання має можливість «закрити» цей округ за рахунок брата лідера ВО Свобода Андрія Тягнибока, який переміг в одному з округів Сколівщини, ставши депутатом Львівської обласної ради.

Серйозним суперником для Андрія Лопушанського вважають також Михайла Гичку, котрий перемагав на виборах до обласної радина Старосамбірщині тричі поспіль.Однак ресурси його невеликі, а це буде вагомим для бойківського краю.

Неодноразово заявляв про бажання балотуватись тут і колишній заступник голови Секретаріату Президента Ющенка, виходець з Турківщини Ігор Пукшин. Однак поки що активної діяльності за межами Турківського району він не веде.

Складається так, що в кожному районі округу свій лідер. Дейнека у Сколівському, Пукшин у Турківському, Лопушанський у Старосамбірському. Окрім цього за рахунок загальної опінії однакові шанси і у Андрія Тягнибока та Ореста Фурдичка.

Олександр Іванюк
 
квіткаДата: Вівторок, 22.05.2012, 09:18 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 52
Репутація: 0
Статус: Offline
10 претендентів на один мандат

Здається, що найбільш запекла боротьба за депутатський мандат Верховної Ради розгорнеться на Львівщині у т.зв. гірському виборчому окрузі. Старосамбірський в.о. № 125 є найбільшим в області.

Як за кількістю виборчих дільниць (їх аж 262), так і територіально. Його площа – майже 4 тис. квадратних кілометрів. Практично – це держава в державі, такий собі майбутній український Люксембург. До речі це герцогство має лише 2,5 тис. кв. км території, але незле собі живе. З огляду на перспективи майбутньої зимової олімпіади і мільярдні бюджетні вливання, боротьба за українську Швейцарію у Карпатах має як для влади, так і для багатьох політичних сил, стратегічні інтереси.

Щонайменше 10 претендентів готові вступити тут у виснажливі перегони за депутатський мандат.

Сьогодні у Старосамбірському виборчому окрузі 165 тисяч виборців уважно готуються до голосування 28 жовтня. Мешканці гір – люди тверді і прагматичні. Цьому їх навчило непросте життя у високих горах. Та й патріотизму у них не відбирати: завжди готові розрізнити даровану гречку від реальної й щирої турботи. До речі, на подібному в свій час попікся улюбленець бойків Орест Фурдичко. Пам’ятаючи про його внесок у здобуття цими районами гірського статусу, на парламентських виборах у 2002 році вони все ж таки віддали свої голоси актору-опозиціонеру Іванові Гаврилюку (44% голосів). Кажуть, що тодішнє керівництво блоку ЗаЄДу довго відходило від цього «подарунку» горян, оскільки лісники давали стопроцентні гарантії перемоги свого патрона.

До речі, подейкують, що Фурдичко пробуватиме виборчого щастя й на цих парламентських виборах. Як не як, але у 1998 році за нього проголосувало 62 тис. виборців (46,4%), а у 2002 році він програв І.Гаврилюку лише 3,7 тис. голосів. Сьогодні Орест Іванович сповнений сил, бажань та амбіцій вкотре доказати свій потенціал.

Хоча на заваді йому може стати ще один відомий в області охоронець лісів та амбітний політик обласного рівня Анатолій Дейнека. Член Народної партії Анатолій Іванович пройшов тернистий трудовий шлях від помічника лісничого до начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. До речі, він в свій час став наступником Фурдичка на посаді генерального директора ДЛГО «Львівліс». А.Дейнека втретє є депутатом Львівської обласної ради, в минулому навіть був головою екологічної комісії. Але між ним та О.Фурдичком віддавна розгорівся серйозний конфлікт. Причини його, як жартують спеціалісти з питань експорту деревини та деревообробної галузі, заховані у глибоких хащах карпатських лісів. Орест Фурдичко звинуватив Анатолія Дейнеку у приватизації на користь родичів та знайомих будівель контор і садиб лісництв, «які будувалися багатьма поколіннями лісівників Львівщини і були гордістю, зразком впорядкування контор лісництв не тільки Львівщині, але й в Україні серед лісових підприємств». Але як би там не було, війна двох представників однієї галузі і взаємне поборювання, применшує шанси на перемогу обох цих претендентів на депутатський мандат.

Серйозним гравцем у цьому окрузі має шанси стати й депутат обласної ради, рідний брат лідера ВО «Свобода» Андрій Тягнибок. На місцевих виборах він здобув успішну перемогу у Сколівському районі. Зараз на його користь працюватиме партійна позиція та імідж серйозної ідеологічної опозиційної партії. Але, подейкують, що за розподілом округів між головними учасниками об’єднаної опозиції Старосамбірський виборчий округ швидше всього відійде до «Фронту Змін». Тому А.Тягнибок має усі шанси прикрасити виборчий список власної партії й уникнути виснажливої боротьби на мажоритарці.

Важковаговиком у політичній боротьбі в горах звичайно є депутат обласної ради чотирьох останніх скликань від Старосамбірського району, член фракції ПППУ, головний лікар обласної клінічної лікарні Михайло Гичка. У рідному районі його авторитет є незаперечним. Сотням мешканців бідного гірського краю Гичка допоміг і допомагає у лікуванні. І цей процес відлагоджено від часу, коли Михайло Михайлович очолював обласний клінічний діагностичний центр.

Люди настільки люблять М.Гичку, що на виборах у 2006 році масово віддавали голоси за Партію політики Путіна (ППП), бо другим номером у її списку йшов якийсь Гичко Олександр. Горяни, не розібравшись, віддали за ППП 27% голосів, що назбирала ця партія на Львівщині. Сьогодні, кажуть Михайло Гичка всерйоз подумує над боротьбою за депутатське місце у Верховній Раді України. Подейкують, що вже навіть начальника штабу собі підібрав: колишнього депутата облради від Самбора. Однак цим планам може завадити спокуслива пропозиція очолити вже давно вакантне крісло начальника Головного управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Хоча, окрім Гички, думає спробувати щастя у виборчих перегонах ще один медик і депутат обласної ради – головний лікар Старосамбірської центральної районної лікарні Юрій Войтів. Однак, швидше за все, що він лише зондує грунт для іншого кандидата, свого однопартійця-рухівця, голови Старосамбірської районної ради Володимира Горбового. Останнього називають «господарем» району, без контролю й благословіння якого жодне рішення на Старосамбірщині не має шансів бути зреалізованим. Володимир Іванович є політиком з величезним досвідом, палким прихильником європейської інтеграції та транскордонної співпраці. За кількістю виграних грандів й спільних з іноземними партнерами успішних проектів, очолюваний ним район займає в області чи не перше місце. Хоча така активність голови райради багатьом не до вподоби. Кажуть, що останнім часом відповідні структури почали прискіпливо вивчати участь місцевих чиновників у різноманітних проектах. Та навіть дещо «накопали».

Серйозним гравцем за мандат нардепа від Старосамбірщини є й місцевий підприємець Андрій Лопушанський. Здається, що без його участі в Самборі й Старому Самборі не відбувається останнім часом жодна громадсько-політична акція. А його присутності в обласних медіа, особливо на телебаченні, може позаздрити й голова обласної адміністрації. У 2006 році, працюючи у НАК «Нафтогаз України», він став народним депутатом, пройшовши за квотою КУН до Верховної Ради України по списку блоку «Наша Україна» (№ 70). В цей час правоохоронні органи вже досліджували діяльність цього державного підприємства-монополіста. Через півроку, на засіданні Уряду 22 листопада 2006 року заступник Генерального Прокурора Т.Корнякова заявить про «виявлені цинічні факти порушень в НАК «Нафтогаз України» та його дочірніх підприємствах» і назве серед фігурантів прізвища практично усіх його колишніх керівників. Але на той час їх вже охороняла депутатська недоторканість.

Сьогодні, офіційно перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною, Андрій Ярославович є серйозним меценатом і благодійником. За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви нагороджений Орденом Святого Миколая Чудотворця. Зараз А.Лопушанський задекларував відродження в Добромилі заводу «Екватор», на якому б мало бути утворено кілька сотень нових робочих місць. Однак, кажуть, що бажаючих працювати на цьому підприємстві набагато більше і народ починає між собою вже ділити «шкуру невбитого ведмедя» і нетерпляче вимагати обіцяної роботи.

Статки Лопушанського оцінюють у кілька десятків мільйонів доларів. Його вважають бізнес-партнером Олексія Івченка, якому він приходиться кумом й займав при ньому посаду заступника голови правління НАК «Нафтогаз України». Однак, у 2007 році на перевиборах, як і Івченко, Лопушанський до списків блоку НУ-НС включений не був. Можливо на це вплинув скандал із кредитом у 2 млрд. євро, які «Дойче банк» виділяв на модернізацію нафтогазовидобувної сфери і газотранспортної системи України. Експерти визнали всю оборудку сумнівною, а справою зайнялась Генеральна прокуратура. Окремі фігуранти цієї детективної історії залягли, як то кажуть, на дно. А тодішній посол України у Німеччині Сергій Фареник, що був оголошений у міжнародний розшук, взагалі покинув Україну й досі займається викладацькою роботою у Москві.

Поговорюють, що А.Лопушанський, яко член КУНу розраховував стати погодженим кандидатом від КОДу у Старосамбірському в. о. Однак, його кандидатура не знайшла підтримки.

Натомість, 125 виборчий округ за між партійною квотою швидше всього відійде під особистий патронат лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка. Його креатурою, яка розглядається єдиним кандидатом від об’єднаної опозиції «Батьківщина» є виходець із Турківського району Ігор Пукшин. Народившись у забутій Богом Нижній Яблунці Ігор Гелярович на початку 90-х років «попав в струю» незалежності й швидко зробив карколомну управлінську та політичну кар’єру. Закінчивши у 1991 році правознавство у Львівському університеті І.Пукшин перебирається до столиці, яка в той час приймала тисячі амбітних галичан.З 1992 по 1993 рік він працював експертом-радником з питань розробки та реалізації програм економічної реформи Міністерства економіки та радником з правових питань віце-прем`єр міністра України з економічної реформи. З 1993 по 1994 рік – експерт з правових питань Українського фонду підтримки реформ. З 1994 по 1996 рік обіймав посаду начальника Юридичного управління Фонду державного майна України.

У 1996 році І.Пукшин призначається заступником міністра юстиції України. Після відставки у 1998 році він стає головою Центру розвитку українського законодавства і до самої Помаранчевої революції займається юридичною та адвокатською діяльністю. Його послугами користувалось багато відомих в Україні політиків та бізнесменів, а Ігор Гелярович здобуває у Києві репутацію впливового та ефективного лобіста.

Цікаво, що у 1998 році він пробує свої сили на парламентських виборах і виставляє свою кандидатуру проти Ореста Фурдичка, який на той час був головою Львівської обласної ради. І несподівано для всіх набирає на цих виборах 32 тис. голосів виборців, займаючи друге місце після Ореста Івановича.

У жовтні 2006 Пукшин стає заступником Глави Секретаріату Президента України. Під час кризи, пов'язаної з достроковими парламентськими виборами 2007 року він забезпечував правовий захист позиції президента, зокрема блокуючи винесення Конституційним судом правової оцінки указам президента. В листопаді 2007 додатково призначений Уповноваженим Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України.

Зараз І.Пукшин чи не один з найпоінформованіших і впливових юристів-галичан, яким вдалось міцно закріпитись у Києві. Разом з тим він ніколи не поривав зв’язків із рідним Турківським районом. Сьогодні свою активність він розширює на весь Старосамбірський виборчий округ, активно допомагаючи місцевим громадам, футбольним командам, простим людям.

Минулими вихідними Пукшин організував приїзд у Турку, Сколе та Старий Самбір команди ветеранів ФК «Динамо», у складі таких зірок українського футболу, як Василь Рац, Володимир Безсонов, Віталій Косовський, Олександр Радченко, Віктор Хлус, Іван Яремчук, В’ячеслав Кернозенко, Олег Кузнецов та ін. Хоча його участь у виборах змусила серйозно заметушитись місцеві еліти, багато з яких орієнтувались на іншого претендента на депутатський мандат.

Особливо, кажуть, переживає фронтозмінівець, міський голова Самбора. Але у разі офіційного отримання Ігором Пукшиним статусу єдиного кандидата від об’єднаної опозиції, передвиборча кампанія в гірському окрузі набуде іншої якості. Хто ж не захоче долучитись до перемоги завідомо відомого переможця й фаворита очільників опозиції. Колись не дуже публічний, але досвідчений політик, Пукшин нині серйозно включився у боротьбу за мандат нардепа.

Крім зазначених претендентів у кандидати в народні депутати у в.о. № 125 можна назвати ще не одне достойне прізвище. Так, не можна відкидати участі в боротьбі начальника Львівської залізниці, депутата обласної ради Богдана Піха. У гірських районах колія є справжньою артерією життя і часом єдиною годувальницею для сотень родин залізничників. У 2010 році Б.Піх здобув тут блискучу перемогу на місцевих виборах. Кампанію йому може сміливо скласти й генерал, депутат кількох скликань обласної ради Михайло Дзюдзь. Хоча, за за інформацією з інсайдерських джерел, він схиляється до підтримки свого колеги по облраді Михайла Гички. В свій час у ЗМІ з’явилась інформація і про участь у виборах на Старосамбірщіни депутата Верховної Ради України чотирьох скликань, лідера Партії захисників Вітчизни Юрія Кармазіна.

Поговорюють, що розмірковує над своїм балотуванням і екс-депутат облради від «Нашої України», колишній заступник представника президента в АРК, банкір Богдан Дубас.

За 70 днів, які залишились до початку офіційного висування кандидатів у депутати, список бажаючих поборотись за мандат нардепа від Старосамбірщини безсумнівно збільшиться. Це робить виборчу кампанію у Старосамбірському виборчому окрузі найбільш інтригуючою й цікавою з поміж усіх округів Львівщини. Оскільки така велика кількість учасників перегонів сприятиме розпорошення голосів виборців, то переможцем може стати той, хто зможе схилити на свою підтримку якихось 20-30 тисяч виборців.
 
AДМДата: Вівторок, 29.05.2012, 16:16 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Одномандатний виборчий округ № 125 (Центр – місто Старий Самбір)

1. Ропецький (УРП)

2. Дубас (НУ)

3. Ухач (Собор)

Межі: місто Самбір, Сколівський, Старосамбірський, Турківський райони, частина Самбірського району (виборчі дільниці № 461137 – 461139). Кількість виборців – 164 027.
 
AДМДата: П`ятниця, 03.08.2012, 09:35 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Голова фракції Народної партії у ЛОР склав повноваження. Через Литвина
Депутат Львівської облради Анатолій Дейнека заявив про вихід з фракції Народної партії та про складання повноважень голови цієї фракції.

Про це Дейнека заявив 2 серпня під час позачергової сесії облради з мовного питання.

Такі дії Дейнека пояснив тим, що Голова ВРУ, голова Народної партії підписав антиукраїнський мовний закон.
 
NEOДата: Середа, 15.08.2012, 15:17 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: впевнені
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Гичка Михайло Михайлович, УДАР – головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні, депутат Львівської обласної ради, народився 28 серпня 1959 року в с. Губичі, Старосамбірський район, Львівська область.
на 125-ий округ, що на Львівщині, "Удар" Кличка пропонує такого собі Гичку Михайла Михайловича, який став депутатом Львівської облради від Партії промисловців і підприємців, що є сателітом ПР. В обласній раді цей пан демонструє повну підтримку нинішньої влади, зокрема, не голосував проти "харківських угод". За деякою інформацією, є помічником народного депутата від ПР Миколи Комара. До слова, на цей момент пан Гичкане вступив у фракцію партії "Удар" в обласній раді. Демонструє підтримку нинішньої влади – не голосував в облраді проти продовження базування Чорноморського флоту в Криму. За деякою інформацією є помічником народного депутата від ПР Миколи Комара.
Ми вже писали про те, як два роки тому Михайло Гичка слiзно просився у лави Партiї регiонiв. А за час своєї полiтичної дiяльностi встиг побувати пiд прапорамиАграрної партiї, входив у контрольовану СДПУ(о) депутатську фракцiю "Соцiальна справедливiсть”, а на останнiх виборах також балотувався до облради вiд провладної Партiї промисловцiв та пiдприємцiв. Але це, так би мовити, суб’єктивнi оцiнки.



Повернiмось до фактiв. До редакцiї потрапили цiкавi документи, якi дають можливiсть краще зрозумiти, якi моральнi та етичнi принципи сповiдує потенцiйний член списку Кличка. Ще донедавна впродовж кiлькох рокiв вiн очолював обласний клінічний діагностичний центр.
I ось саме в той час цей центр оголошує тендер на закупівлю коштом бюджету двох томографiв та ультразвукового обладнання на суму майже 4 мiльйони доларiв. Пiдкреслю, усе це мало купуватись народним коштом. Головою тендерного комітету став саме Михайло Михайлович Гичка.
Для участі в тендері надійшли документи від трьох учасників — ТзОВ "Львівбудмакс”, ТзОВ "Мед імпорт Україна” та ТзОВ "Інтермтерм”.
Дивно, але розкриття тендерних пропозицій, порушуючи п. 53 Тимчасового положення про закупівлю товарів, робіт та послуг державним коштом, затвердженого відповідною постановою Кабміну, відбулося о 16 годині, а не о 12-й, як це зазначено в тендерній документації. Таке зафiксувала комiсiя. але це — дрiбницi.
Далi тендерний комiтет відхилив тендерні пропозиції ТзОВ "Мед імпорт Україна” та ТзОВ "Інтермтерм”. Бо з’ясувалося, що ТзОВ "Iнтермтерм” пов’язане iз замовником торгiв.
Ось, здавалось би, зразок принциповостi. Але не поспiшайте з висновками.
Перемагає нiкому не вiдоме у свiтi поставок медичного обладнання ТзОВ "Львівбудмакс”. Воно начебто з особою замовника торгiв не пов’язане. Хоча цiна, яку воно запропонувало, вища, анiж цiна вiд ТзОВ "Мед iмпорт Україна”. Але тендерний комiтет на чолi з паном Гичкою робить ще один принциповий вчинок — вiдхиляє дешевшу пропозицiю ТзОВ "Мед iмпорт Україна”.
Честь постачати медичне обладнання випадає ТзОВ "Львiвбудмакс”. Та пан Гичка, видається, забув повiдомити членам тендерного комiтету деякi важливi подробицi.
По-перше, читач напевно звернув увагу на те, що назва "Львівбудмакс” асоціюється радше з будівництвом чи будматеріалами, але аж ніяк не з медтехнікою. I не помилився.
Обладнання у "Львiвбудмаксу”, звiсно, нiякого не було, постачати було нiчого. Тому воно начебто купує його у ТзОВ "Передзвiн”. А ось тут уже виникає iнтрига. I вiдкривається вимите кiлькома партiями "моральне обличчя” пана Гички.
Отож, ТзОВ "Передзвін”, як ви вже здогадалися, теж нiколи не торгувало медичним обладнанням. Воно лише свого часу начебто торгувало нафтопродуктами i сьогоднi фiгурує у справі одного з найбiльших в Україні центрiв iз "вiдмивання” бюджетних коштiв.
Ще одна цiкава деталь: "Передзвiн” контролюють родичi пана Гички, його свати — "одiознi депутати Дубневичi”. Але, звiсно, пан Гичка iншим учасникам тендерного комiтету в цьому не зiзнався. I не повiдомив, що "Передзвiн” — теж не остання ланка в цих так званих закупiвлях.
Бо якщо ви сподiваєтеся, що хоча б "Передзвiн” поставив кардiоцентру томограф, то дуже помиляєтесь. Пан Гичка — не дурень.
Продавцем виявилася офшорна кiпрська компанiя "Lightstar trans Ltd”. Звiсно, "Передзвiн” виявився тiльки черговою транзитною ланкою. Але ми пiшли ще далi й поцiкавились, чи бодай ця кiпрська фiрма виявилась кiнцевим продавцем обладнання, що купували за бюджетнi грошi? А дзуськи!
Ми знайшли ще одного цiкавого посередника. I ось тут пан Гичка мав би вже трохи почервонiти. Бо вiн забув зiзнатись на засiданнi тендерного комiтету, що теж знає, хто насправдi продаватиме державi обладнання. I за якою цiною. I скiльки на цьому заробить. Але чомусь того не зробив. I як потiм нашвидкуруч замiтатимуть слiди цiєї афери.
То хто ж стоїть за цією кіпрською компанією?
I чому в цiєї фiрми тi самi засновники, що й в iншої фiрми з цiкавою назвою "КРТ iнвестменс”?
Скiльки народних грошей у результатi цiєї оборудки поклали собi до кишенi її учасники — прямi та прихованi? I чому контрольнi органи так сором’язливо заплющили очi на цю махiнацiю?
Дуже хочеться, щоб кандидат у "новi й моральнi обличчя” пан Гичка пояснив це всiм нам детальнiше, пам’ятаючи, що можна лiквiдувати пiдприємство, але важко лiквiдувати документи.
Не всi папери горять. Не всi.
Цей загадковий Гичка. Що думають, що говорять люди
http://zik.ua/
За даними ЗМІ, співвласником ТзОВ «Мисливське господарство «Вепр» є Назар Гичка – син депутата Львівської облради Михайла Гички та зять іншого депутата облради Богдана Дубневича.



МАРІЯ22:41 25.05.11
ГАНЬБА ЗЛОДІЮ ГИЧЦІ ЦЕ ЗЛОДІЙ З ДЕПУТАТСЬКИМ ЗНАЧКОМ ГАНЬБИТЬ РАЙОН І НАШЕ СЕЛО ГАНЬБА ЗЛОДІЮ ГАНЬБА

Медицину Львівщини очолить Гичка?
http://www.galinfo.com.ua/news/108026.html

Як повідомило джерело Гал-інфо, начальником головного управління охорони здоров’я Львівщини стане Михайло Гичка, який нині обіймає посаду головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні.
Серед претендентів на посаду начальника ГУОЗ Львівської ОДА також називали екс-начальника цього ж управління Віктора Кімаковича.
Нагадаємо, у березні Сергій Федоренко написав заяву про звільнення з посади начальника ГУОЗ ЛОДА за станом здоров’я.
10.04.12 19:37 Санітар обласноі лікарні
Якщо вистачить розуму Костюку, він цього ніколи не зробить, бо Гичка рідкісний хам і неук, в нас санітари краще вимовляють діагнози,ніж так званий дебіл головний лікар, його місце це сільська дільниця, а не управління де вирішують здоров"я людей. На очах у хворих йому носять підноси з іжею з кухні, а коли ість персонал, то він кричить шо ми об"ідаемо хворих, господарником його величають ті шо крадуть разом з ним, хочуть збільшити розміри. За Гичкою нари плачуть а не управління.
10.04.12 21:14 Науковець
Що не зрозумілого, коли один неук возвеличуе іншого. На кафедрі всі знають, що автореферат на здобуття наукового ступеню кандидата медичних наук для Гички Назара готуе доктор Паенок. Це при тому, що батько і син, тобто пан Михайло і пан Назар працюють в одній лікарні,що заборонено Законом Украіни про боротьбу з корупціею , але цього як і багато іншого ніхто не бачить. Усі в нашій лікарні стали на шлях брехні і підлості, невже цього не розуміють пани Костюк і компанія? Можливо, роблять вигляд, що не розуміють?
11.04.12 08:53 працівник одаА
що доброго придумав КОСТИЛЬ,що кращої кандидатури як ГИЧКА у ньгьо небуло.Це свідчить про те що у цього ЗЛОДІЯ такі самі курячі мозги як і у його дружка ГИЧКИ,який цілими днями висиджує у ньго під дверима кабінету або в кабінеті.Вони переслідують одну ціль,красти,красти і ще раз красти,а вам люди добрі, замилюють мозги,і вам розказують який КОСТИЛЬ газда,а ГИЧКА господарник.Та їх треба нахир гнати в шию і копати в дупу звідки їх мати висрала,одного на хутір в Косів іншого на хутір в Старий Самбір і всім взихнеться легше .Наплодили таких виродків і крутять світом.
11.04.12 18:56 до не службовця
І хтоби говорив про Бога,хіба для КОСТИЛЯ,ГИЧКИ,ДУБНЕВИЧІВ існує Бог.Вони насміхаються з Бога і вважають,що вони БОГИ і ставлять себе вище Бога,кажуть,що вони всемогущі ,що вони заволоділи всією Львівською областю,що скоро їм будуть люди кланятись в ноги як царю Давиду.А КОСТИЛЬ ще й закидає біблійські фрази коли кричить до підлеглих.А з БОГОМ жарти дуже погані,головне трохи почекати і побачите чим воно обернеться для цієї святої трійці.
10.04.12 15:28 Медик
Це ж сват старшого Дубневича, тепер їхні поженені батьками діти організували медичний центр "Династія". А Дубневичі - партнери по бізнесу Костюка, зрозуміло, чому призначили Гичку
 
gukДата: П`ятниця, 14.07.2017, 18:28 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Проверенные
Повідомлень: 21
Репутація: 0
Статус: Offline
Скоро вибори ?

www.ihor-hook.blogspot.com/
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №125
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024