ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 06.05.2024, 21:17
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №124
Виборчий округ №124
AДМДата: П`ятниця, 18.05.2012, 20:26 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Округ № 124 Сокальський район,м. Червоноград, частково Кам’янко-Бузький район

Кандидат від опозиції на цей округ визначиться внаслідок домовленостей всередині КОДу. На цей розподіл впливатимуть, також, чинники з-поза меж Львівської області. Так, від Комітету опору диктатурі на цей округ претендують депутат ВРУ Володимир В’язівський, член партії «Наша Україна» та Андрій Корнат, обласний обранець, голова ЛКО Народного Руху України. На користь В’язівського працює те, що він є вихідцем з цього району, а також - статус нардепа. Всередині партії «Наша Україна» Володимир Михайлович належить до групи Наливайченка, який активно відстоює потребу спільного походу на вибори в форматі КОДу. В цьому бачення Наливайченка різко розходиться з думкою екс-президента, почесного голови партії Віктора Ющенка, який намагається об’єднати навколо себе частину право-центристських партій, які не увійшли в КОД. Такі розбіжності загрожують розколом в самій партії. В разі перемоги прибічників Наливайченка, «Наша Україна» отримає як мінімум три округи для своїх представників. Цими представниками, імовірно, стануть сам Наливайченко на Івано-Франкцівщині, голова секретаріату НУ Сергій Бондарчук в Київській області та, власне, Володимир В’язівський на Львівщині.

В позитивному балансі Андрія Корната – розгалужена партійна структура, яка уже активно працює на окрузі, та, хоч і призабутий, але відомий бренд партії Народного Руху України. Також рухівцю суттєво додає вплив нардепа Бориса Тарасюка, лідера НРУ, на рівні центрального КОДу. НРУ послідовно підтримував БЮТ на президентських та місцевих виборах в 2010 році, тож тепер розраховує на «вдячність» у вигляді як місць у списку так і можливостей для балотування на окрузі від об’єднаної опозиції.

Також, умовно можна вважати претендентом на кандидування в цьому окрузі діючого нардепа від БЮТ Степана Курпіля. Однак для нього призначення на округ буде, швидше, поразкою, аніж перемогою. Власник одного з найпотужніших друкованих медіа-ресурсів області газети «Високий Замок», має усі підставирозраховувати на гарантоване прохідне місце у списку об’єднаної опозиції.

Кандидатом від влади має усі шанси стати директор шахти "Надія" та депутат Львівської облради Микола Криштопа. Проте, внаслідок бурхливого конфлікту з мешканцями міста Соснівка (шахта очолювана Криштопою, намагається зайнятись розробкою вугільних пластів, що залягають під самим містом, що загрожує руйнуваннями будівель та просіданням ґрунту) шанси здобути підтримку в цьому регіоні в Криштопи суттєво зменшуються. Також на подальшу політичну кар’єру вугільника матиме конфлікт інтересів з найбагатшим українцем Ринатом Ахметовим, який нещодавно отримав контроль над Добротвірською ТЕЦ, основного споживача вугілля з Галицько - Волинського басейну. Ставши частиною енергетичної імперії Ахметова, Добротвірська ТЕЦ відтепер споживатиме вугілля зі Сходу України, залишивши, таким чином, підприємство Криштопи без ринків збуту.

Розуміючи, що його подальша політична доля і економічний розвиток напряму залежатиме від присутності у парламенті, Криштопа намагається домовитись про формальне висунення від іншої партії. Зокрема, за останніх кілька місяців в Сокальському районі та Червонограді почав активно розбудовувати структуру УДАР Кличка. Причому основний актив новостворених структур становлять саме люди Криштопи, які брали активну участь в його виборах до Львівської обласної ради та формування осередків «Сильної України», від якої той і балотувався. Тож не виключений варіант, коли власник найбільшого підприємства регіону буде балотуватись від партії УДАР, а владу формально представлятиме червоноградський підприємець Сергій Вишневський, досить відомий в Червонограді. Допомагатимуть йому в цьому власні газета та FM-радіостанція.

Олександр Іванюк
 
AДМДата: Вівторок, 29.05.2012, 16:16 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Одномандатний виборчий округ № 124 (Центр – місто Сокаль)

1. Пшевлоцький (КУН)

2. В’язівський (НУ)

3. Корнат (НРУ)

3. Курпіль (Батьківщина)

4. Вацеба (ГО)

Межі: місто Червоноград, Сокальський район, частина Кам’янка-Бузького району (виборчі дільниці № 460619 – 460621, 460624, 460644 –460648, 460654 – 460657, 460659 – 460662, 460665 – 460669). Кількість виборців – 150 504.
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Виборчий округ №124
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024