ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 06.05.2024, 17:50
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Хіба це "чесно" ?
Хіба це "чесно" ?
AДМДата: П`ятниця, 29.06.2012, 20:07 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
27 червня на засіданні львівського КОДу начебто від імені руху «Чесно» була поширена листівка, з якої випливає, що народні депутати України Володимир В’язівський і Тарас Стецьків та голова львівського КУНу Тарас Гентош начебто не відповідають принципам доброчесності. Тому рух «Чесно» вимагає від КОДу не висувати їх у кандидати на вибори.

Зокрема, у листівці сказано, що Тарас Стецьків не відповідає двом критеріям руху «Чесно». Йому закидають причетність до корупційних дій (за фактом суміщення двох посад – у 2005 році обіймав посаду президентаНаціональної телекомпанії України, зберігаючи мандат народного депутата) та відсутність у засіданнях парламенту та роботі комітетів (протягом 2011 року був присутній на 70% пленарних засіданнях та менш ніж на 75% засіданнях комітету

Згідно з текстом листівки від імені руху «Чесно», В’язівський Володимир не відповідає п’ятому критерію Руху «Чесно», тобто особисте голосування у парламенті: начебто у період здійснення депутатських повноважень у Верховній Раді України VI скликання неодноразово порушував принцип особистого голосування на засіданнях парламенту. Зокрема, згідно з даними письмової реєстрації народних депутатів України, він був відсутній на ранковомупленарному засіданні парламенту 20.04.2011 р. та на вечірньому пленарному засіданні 09.02.2012 р., однак його картка працювала під час голосування на цих засіданнях. Таким чином, вважають у «Чесно», він порушив ч.3 ст. 84 Конституції України й не відповідає критеріям «Чесно».

У тексті листівки сказано, що Гентош Тарас не відповідає критеріям «Чесно» за принципом корупційності та відсутністю фактів щодо порушень прав і свобод людини.
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Львівська область » Хіба це "чесно" ?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024