ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 30.04.2024, 23:12
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Волинь » Новини, події, факти » Співробітництво
Співробітництво
AДМДата: Четвер, 14.06.2012, 18:47 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Волинський депутат хоче ліквідувати комісію з питань міжнародного співробітництва?

На засіданні постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій Євген Мельник зазначив, що депутати обласної ради, а саме члени очолюваної ним комісії включались до складу офіційних делегацій, які вирушають за кордон за державний кошт чи за рахунок програм, які фінансуються з обласного бюджету, інформує «Під прицілом».

В свою чергу депутат Степан Івахів зазначив, що до таких делегацій мають входити спеціалісти, які володіють темами, які обговорюються під час тих чи інших закордонних заходів. Інакше депутати на таких зустрічах будуть виглядати «весільними генералами» і не додаватимуть авторитету представницькій владі.

Депутат Богдан Дівнич емоційно зауважив, що якщо в комісії працюють не спеціалісти, то варто підняти питання про її ліквідацію. «Якщо комісія ні на що не впливає і нічого не вирішує, а тільки заслуховує інформацію, то я буду піднімати питання про її доцільність і ліквідацію», - сказав Богдан Дівнич.

Євген Мельник зазначив, що переконаний у професійності членів комісії і тому їхня участь у міжнародних зустрічах була б доцільною тому буде озвучувати на сесії відповідний запит про причини незалучення депутатів облради до складу закордонних делегацій.
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Волинь » Новини, події, факти » Співробітництво
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024