ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 01.05.2024, 01:40
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Волинь » Новини, події, факти » Медведчук проти українців
Медведчук проти українців
AДМДата: Субота, 16.06.2012, 21:18 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
У Луцьку масово поширюються листівки Медведчука за «двуязичіє»

У Луцьку масово поширюються російськомовні листівки громадянського руху «Український вибір» Віктора Медведчука, в яких активно пропагується теза про «двуязичіє» і входження до нового союзу з колишнім окупантом України – Росією. Про це повідомляє «Під прицілом».

У російськомовній листівці колишнього глави адміністрації Леоніда Кучми, а тепер – відданого кремлівського слуги Віктора Медведчука за мішурою загальних фраз про необхідність політиків нести відповідальність за власні обіцянки та побудову громадянського суспільства приховується відверта агітація за новий союз з Росією та наступ на українську мову.

Віктор Медведчук апелює до того, що власність у державі належить кільком десяткам олігархів, хоча він сам стояв біля витоків формування вбивчої для держави олігархічно-кланової моделі розвитку.

Потім збанкрутілий політик облудливо пише, що громадяни України вибирають ті політичні сили, які декларують своїм пріоритетом відновлення та розвиток економічних і культурних зв’язків з колишнім окупантом – Росією. Віктор Медведчук відверто агітує за «двоязичіє» та називає цю ознаку національної меншовартості і колоніального минулого «перевагою, яку треба зберегти і розвивати».

Насамкінець, колишній член СДПУ (о) запускає тезу про те, що столицею нової імперії формально має стати Київ. Але Медведчук бачить в цьому ознаку відродження новітньої Російської імперії.

Усього в Києві було видано 4,75 мільйона агітаційних листівок Віктора Медведчука під назвою «Украинский выбор». Очевидно, замовник отримав серйозну фінансову підтримку з боку ворогів української незалежності, які зацікавлені у збереженні колоніального статусу країни, відновленні русифікації та остаточній втраті української незалежності.

Наклад листівок свідчить про те, що вони поширюються по свій території України і є формою підкопу під українську ідентичність.
 
lvivyankaДата: Середа, 30.11.2022, 09:36 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Добре, що цього гада посадили, він злив всю інфу, а його поміняли на наших героїв, а суд всеодно далі йде, статки кофісковані і будуть повернені державі..

"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Волинь » Новини, події, факти » Медведчук проти українців
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024