ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 06.05.2024, 21:08
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Волинська область » Виборчий округ №23
Виборчий округ №23
AДМДата: Понеділок, 11.06.2012, 17:07 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Напевно найспокійніший і найвизначеніший округ

Адам Мартинюк - 106голосів

Ігор Єремєєв - 922голосів

Анатолій Грицюк - 120голосів

Залишилось 4 місяці 17 днів
 
AДМДата: П`ятниця, 29.06.2012, 12:41 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
27 червня 2012 року Ківерцівська районна рада підтримала депутатський запит від депутата Ігоря Космини (ВО «Свобода») до Генерального прокурора України Віктора Пшонки, прокурора Волинської області Андрія Параки та прокурора Ківерцівського району Володимира Лебедюка з приводу законності дій заступника голови Верховної Ради Адама Мартинюка, який здійснює активну агітацію в окрузі.

У тексті запиту йдеться наступне.

«На протязі останнього часу в Ківерцівському районні з робочими візитами часто перебуває заступник голови Верховної ради Адам Мартинюк.

Під час зустрічей з жителями району майбутній кандидат у депутати роздає обіцянки, що він у місті Ківерці побудує сміттєзвалище і купить сміттєвоз, проведе каналізацію, майже в кожному селі відремонтує школу або побудує нову чи дитячий садок, а в селещі Олика знайде кошти на реставрацію замку. Місцева газета навіть називає його меценатом.

До даного запиту прикладаю статті з газети «Вільним Шляхом», де регулярно висвітлюються зустрічі Адама Мартинюка з жителями району.

Прошу Вас встановити законність даних дій заступника голови Верховної ради Адама Мартинюка та дати їм юридичну оцінку».
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 09.07.2012, 15:31 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Мартинюк піде в нову Раду по мажоритарному округу
Понеділок, 09 липня 2012, 14:35

Комуніст і перший віце-спікер Адам Мартинюк буде балотуватися до нового складу Верховної Ради за мажоритарним округом.

Про це він сказав в інтерв’ю програмі "В кабінетах" в ефірі 5 телеканалу, повідомляється на сайті парламенту.

На запитання, в якому форматі Мартинюк планує балотуватися до нового складу ВР, він повідомив, що "піде по комуністичному списку, але по виборчому округу".

"Політична партія має право висувати кандидатів як за списками політичної партії, так і за списками на виборчих округах, і, разом з тим, хто хоче балотуватись персонально, - має право на самовисування. Я піду за партійним списком на виборчий округ", - сказав Мартинюк.

Разом із тим, перший заступник голови парламенту сказав: "У Верховну Раду ніхто з космосу депутатів не присилає, з інших держав також не засилають. Це ті, за кого ви голосуєте, ті, кого ви, виборці, обираєте, тих і маєте в стінах Верховної Ради".

Мартинюк уже здійснював передвиборчі візити до Волинської області під виглядом "робочих поїздок".
 
AДМДата: Середа, 11.07.2012, 09:45 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Прикріплення: 2272716.jpg (45.3 Kb)
 
AДМДата: Субота, 14.07.2012, 20:06 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
В окрузі Мартинюка невідомі побили активістів і журналістів

В селі Ветли – батьківщині Адама Мартинюка невідомі напали на активістів Громадянського руху “Відсіч” та журналістів видання “Перець волинський” і побили їх. Молоді люди приїхали на Волинь, в округ № 23, де має намір балотуватись віце-спікер, в рамках кампанії “Помста за розкол країни” із метою інформування місцевого населення, чому не можна голосувати за Адама Мартинюка.

Завершивши поширення листівок, активісти йшли селишем, коли до них під’їхав автомобіль – білий Фольксваген з номерними знаками АС 41 26 ВС, з якого вийшло троє чоловіків спортивної статури, які одразу почали бити активістів. Активісти повідомили про напад журналістів видання “Перець волинський” та міліцію. Після цього нападники намагались забрати в активістів телефони, а один розбили об асфальт, і невдовзі сіли в автомобіль та зникли з місця подій. Натомість приїхали сільська голова та дільничний міліціонер у цивільному, який відмовлявся зізнаватись в тому, що він працівник правоохоронних органів, але який опитав постраждалих і записав номер машини, також на місце подій прибули журналісти.

За декілька хвилин нападники повернулися із підкріпленням, в авто сиділо вже шестеро людей, які, не зважаючи на присутність дільничого, почали бити і активістів і журналістів, пошкодили диктофон та намагались розбити журналістам камеру. Дільничний під час нападу втік.

Це вже другий візит активістів в округ Адама Мартинюка і село Ветли, зокрема. Поїздки в мажоритарні округи проходять в рамках кампанії “Помста за розкол країни”, спрямованої проти депутатів, які проголосували за скандальний законопроект Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”.
 
AДМДата: Понеділок, 16.07.2012, 23:37 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Група ФБ "Адама в пекло, а не в Раду"
 
AДМДата: Вівторок, 17.07.2012, 00:40 | Повідомлення # 7
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Округ №23
Центр – селище міського типу Маневичі. Межі: Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький райони.
Кількість виборців: 160 318
Адам Мартинюк КПУ 61 підтримують Голосувати

Ігор Єремеєв 35 підтримують
 
AДМДата: Вівторок, 17.07.2012, 19:07 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Прокурора Волині просять відреагувати на побиття людей у рідному селі Адама Мартинюка

Редактор інтернет-видання «Перець Волинський» Руслан Тимощук звернувся до прокурора Волинської області Андрія Параки із заявою з приводу неправомірних дій, що трапилися 14 липня 2012 року у селі Ветли Любешівського району.

Про це він заявив 17 липня на прес-конференції у Луцьку, присвяченій нападу на громадських активістів та журналістів у с. Ветли Любешівського району Волинської області.

В тексті заяви йде мова про те, що Руслан Тимощук, як журналіст і редактор, разом зі своїм колегою Олександром Стеренчуком, здійснювали інформаційний супровід висвітлення просвітницької акції громадського руху «Відсіч», яка здійснювалася з метою інформування місцевого населення, чому на виборах не можна голосувати за комуніста Адама Мартинюка.

У заяві до прокуратури Руслан Тимощук виклав суть інциденту, який стався у селі Ветли. Зокрема, описано напад на активістів «Відсічі», які здійснювали поширення листівок про діяльність Адама Мартинюка з боку спочатку трьох, а потім шістьох чоловіків спортивної статури.

Також звертається увага на бездіяльність дільничого міліціонера, який не зробив абсолютно нічого, щоб припинити насильство, а мовчки спостерігав за побиттям мирних людей і знищенням майна журналістів. Під час повторного нападу міліціонер взагалі втік, чим осоромив честь мундира.

«Виходячи з вище наведеного, прошу вас відреагувати на факт порушення конституційних прав громадян, перешкоджання журналістам під час виконання ними професійних обов'язків, та відповідно притягнути винних до відповідальності, у тому числі до кримінальної, порушивши проти нападників кримінальну справу», – йдеться у заяві, переданій до Волинської прокуратури.
 
AДМДата: Четвер, 30.08.2012, 01:25 | Повідомлення # 9
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Вибори народних депутатів України 28 жовтня 2012 року
Cтаном на : 27.08.2012 18:37:15

Одномандатний виборчий округ №23
(Волинська область)
Центр виборчого округу: селище міського типу Маневичі
Опис меж виборчого округу: Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький райони
Кількість зареєстрованих кандидатів 14
Кількість кандидатів, реєстрацію яких скасовано до дня виборів 0
Кількість кандидатів, які беруть участь у балотуванні всього 14
в тому числі висуното партіями 7
в тому числі шляхом самовисування 7
Кількість кандидатів, які зняли свої кандидатури (вибули) після дня виборів 0
Прізвище, ім'я та по батькові Основні відомості Висування Програма Декларація Дата реєстрації Дата та причина скасування або відмови в реєстрації

Бущик
Петро Григорович народився 28 червня 1945 року в селі Славки Решетилівського району Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перший секретар Волинського обласного комітету Компартії України, член Комуністичної партії України, проживає в смт Любешів Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Комуністична партія України. Комуністична партія України 03.08.2012

Вашкевич
Микола Дмитрович народився 10 грудня 1952 року в місті Ківерці Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перший заступник голови, Ківерцівська районна державна адміністрація, член Партії регіонів, проживає в селі Озеро Ківерцівського району Волинської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 06.08.2012

Грицюк
Анатолій Петрович народився 2 сiчня 1955 року в селі Домашів Ківерцівського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" 08.08.2012

Грицюк
Андрій Іванович народився 14 лютого 1977 року в місті Чернівцях, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник фінансового відділу, ТОВ "КУР", безпартійний, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 17.08.2012

Дроздик
Ігор Петрович народився 26 серпня 1971 року в селі Фаринки Камінь-Каширського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, лісничий, Деревківське лісництво ДП "Любешівське лісомисливське господарство", член Партії регіонів, проживає в селі Деревок Любешівського району Волинської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 06.08.2012

Єремеєв
Ігор Миронович народився 3 квiтня 1968 року в селі Острожець Млинівського району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова Спостережної ради, Публічне акціонерне товариство "Банк інвестицій та заощаджень", безпартійний, проживає в селі Липини Луцького району Волинської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 06.08.2012

Козік
Ігор Петрович народився 7 сiчня 1980 року в селі Залісся Камінь-Каширського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Патріотичної партії України, проживає в селі Підцир’я Камінь-Каширського району Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Патріотична партія України. Патріотична партія України 16.08.2012

Кононенко
Дмитро Євгенович народився 3 сiчня 1984 року в смт Любешів Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, приватний підприємець, член Партії регіонів, проживає в смт Любешів Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Партія регіонів. Партія регіонів 07.08.2012

Лондар
Олексій Сергійович народився 4 червня 1988 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, помічник-консультант народного депутата України, член Української Народної Партії, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Українська Народна Партія. Українська Народна Партія 13.08.2012

Олешко
Петро Степанович народився 21 вересня 1962 року в селищі Тракторист Осокаровського району Карагандинської області, Росія, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри гуманітарних дисциплін, Луцький інститут розвитку людини університету "Україна", безпартійний, проживає в селі Вишнів Ківерцівського району Волинської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 14.08.2012

Прохоренко
Володимир Анатолійович народився 10 вересня 1958 року в селі Острожець Млинівського району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член партії Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна", проживає в селі Тарасове Луцького району Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – партія Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна". партія Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна" 17.08.2012

Розтока
Андрій Вячеславович народився 9 вересня 1980 року в місті Луцьку Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, молодший науковий співробітник, Волинський національний університет ім. Лесі Українки, член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка". Політична партія "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" 09.08.2012

Супрунюк
Григорій Степанович народився 4 лютого 1957 року в смт Ратне Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник начальника управління агропромислового розвитку, Камінь-Каширська районна державна адміністрація, член Політичної партії "Сильна Україна" , проживає в місті Камінь-Каширський Волинської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 03.08.2012

Хомич
Петро Микитович народився 16 липня 1958 року в селі Кукли Маневицького району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, Маневицький краєзнавчий музей, безпартійний, проживає в смт Маневичі Волинської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 06.08.2012
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Вибори » Мажоритарка Волинська область » Виборчий округ №23
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024