|
Глобальний бізнес‑менеджмент для тих, хто тільки стартує
|
|
| serhiikovalski | Дата: Вівторок, 18.11.2025, 23:46 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу поділитися своєю ситуацією. Випускник університету, ніякого реального досвіду роботи, але хочу рости у бізнесі. Знайомий порадив подивитися програми глобального бізнес‑менеджменту, мовляв, там вчать не просто теорію, а як реально вести проєкти та розуміти міжнародний ринок. Спочатку я скептично поставився, думав — з дипломом нічого не зміниться, але цікавість перемогла.
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: Вівторок, 18.11.2025, 23:46 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
| Я був у схожій ситуації рік тому. Зробив ставку на MGBM у BSK, і це реально дало інструменти, які можна застосовувати одразу. Наприклад, навчився будувати бізнес‑процеси та вести переговори, навіть без великого досвіду роботи. Плюс спілкування з людьми з різних сфер дуже мотивує — відчуваєш, що не сам собі начальник.
Повідомлення відредагував yuriy_hrynevsky - Вівторок, 18.11.2025, 23:46 |
| |
|
|
| viktorkoroviak | Дата: Вівторок, 18.11.2025, 23:48 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Я теж недавно звернув увагу на цю програму. Трохи детальніше можна глянути тут: https://bs.krok.edu.ua/ Вона створена для амбітних людей, які хочуть розширити свої можливості та взяти участь у міжнародних кейсах. Викладачі пояснюють усе доступно, навіть якщо ти ніколи не працював у бізнесі. Особливо цікаво, як поєднують практичні завдання та командну роботу.
|
| |
|
|
| serhiikovalski | Дата: Вівторок, 18.11.2025, 23:51 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Тепер розумію, що це не просто “корочка” для резюме. Програма дає конкретні навички, які реально можна використовувати одразу. Я навіть планую через рік спробувати міжнародний проєкт, бо відчуваю себе підготовленим.
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: Вівторок, 18.11.2025, 23:51 | Повідомлення # 5 |
|
Сержант
| PS: Є ще опція частково онлайн — можна поєднувати з роботою чи хобі. Це реально рятує, коли робочий графік нестабільний. Головне — бажання вчитися і не боятися пробувати на практиці.
|
| |
|
|