ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 03.05.2024, 14:58
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Навчання » ВНЗ » Протести студентів
Протести студентів
AДМДата: Неділя, 27.02.2011, 21:43 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
В Україні студенти готуються до протестів проти освітніх нововведень

28 лютого, у понеділок, у Києві біля Погоджувальної ради депутатських фракцій Верховної Ради студентські та молодіжні організації проведуть акцію протесту проти останніх "освітніх нововведень" української влади. В цей же день акція протесту відбудеться і в інших містах України: Харкові, Львові, Донецьку, Житомирі, Івано-Франківську, Миколаєві, Хмельницькому, Сімферополі.

Як повідомили ZAXID.NET організатори, збір заплановано у Києві об 10:00 біля виходу з м. "Арсенальна". Далі студенти пройдуть маршем та проведуть мітинг біля Погоджувальної ради за адресою вул. Грушевського, 18/2.

Нагадаємо, що 31 січня у Києві, Донецьку, Житомирі, Хмельницькому, Харкові, Запоріжжі та Одесі студентські та молодіжні організації провели акції протесту проти ухвалення законопроекту No. 7468-1 "Про вищу освіту".

У відповідь Голова Верховної Ради Володимир Литвин ініціював розширене засідання парламентського Комітету з питань освіти і науки за участі протестувальників. Проте 16 лютого жоден з авторів законопроектів №7468 та №7468-1 на засідання Комітету не прийшов, а Комітет жодного рішення щодо даних законопроектів не прийняв, бо не було кворуму. «Тобто депутати проігнорували премовини з молоддю», - заявляють організатори акції.

Організатори київської акції протесту: Незалежна студентська профспілка "Пряма дія", Громадянський рух "Відсіч", Всеукраїнська молодіжна організація "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ), Студентська колегія НаУКМА.

Організатори зазначають, що під час акції заборонена символіка політичних партій, припартійних оранізацій та провокаторів.

 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Навчання » ВНЗ » Протести студентів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024