Айфон новый.
|
|
alex85udalov | Дата: Четвер, 22.04.2021, 06:45 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Узнал, что можно даже в рассрочку выгодно купить айфон и посмотрел лучшие варианты что есть на данный момент в сети. Больше внимания привлек вариант по ссылке https://mobigo.com.ua/apple/iphone/iphone-12-pro/ но вот думаю, не слаб ли выбор и гарантии?! Сказали, что магазин профессиональный и только оригинальные устройства. Не завышают ли другие источники с такими пунктами?
|
|
| |
maksimevcuk43 | Дата: Понеділок, 16.08.2021, 14:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| в таком случве лучше не рисковать
|
|
| |
DarinaIvleva | Дата: Четвер, 11.11.2021, 13:34 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| 26 тысяч за телефон как-то моного, не находите????
|
|
| |
grukoedov | Дата: Вівторок, 22.02.2022, 12:43 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Жду 14)
|
|
| |
leraleon00 | Дата: Субота, 21.12.2024, 21:27 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мене цікавить, де найкраще придбати новий айфон, адже я хоч і давно користуюся технікою Apple, але ще жодного разу не мав можливості купити телефон онлайн. Боюсь, що вибір в Інтернеті може бути не таким великим, і не хочеться нарватися на підробку чи неякісні товари. Хтось має досвід покупки айфона через онлайн-магазини?
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Субота, 21.12.2024, 21:28 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Моя порада: зверни увагу на магазин Яблоки https://yabloki.ua/ , це одне з кращих місць для покупки айфона в Україні. Особисто я нещодавно там придбав новий айфон, і можу сказати, що сервіс на висоті. Я перевіряв кілька онлайн-магазинів, але тут ціни одні з найбільш конкурентоспроможних, а головне — є можливість вибрати айфон з різними варіантами оплати та доставки, що дуже зручно. Більше того, цей магазин часто має акції, тому можна заощадити. Я сам купував модель айфон 15, і він прийшов з оригінальною упаковкою та всім комплектом. Ще приємно, що є можливість отримати консультацію у фахівців, які детально розкажуть про характеристики, допоможуть вибрати модель саме для тебе.
|
|
| |