Ноутбук
|
|
nata | Дата: Неділя, 20.02.2011, 20:06 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: впевнені
Статус: Offline
| Ноутбук DELL, 4 роки. місяць тому появилася на екрані вертикальна червона лінія. Вчора - ще одна вертикальна червона лінія. В чому причина і що можна зробити ?
|
|
| |
zakanchik | Дата: Понеділок, 27.06.2011, 18:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: впевнені
| в мене така проблема виникла недавно, приблизно місяць тому, здав на ремонт (ноутбук ше на гарантії) , спочатку казали шо це мабуть шлейф, а пізніше виявилось шо це матриця монітора ти попробуй підключити звичайний монітор від ПК , якщо полосок нема то це точно в дисплеї або шлейфі
|
|
| |
iKnopka | Дата: Понеділок, 18.03.2013, 21:40 | Повідомлення # 3 |
Майор
Група: Администраторы
| Так, ноутбуки такі )))
www.headcase.at.ua
www.iknopka.at.ua
|
|
| |
yisemij616 | Дата: Понеділок, 11.05.2020, 13:01 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
Група: Пользователи
| Хаха)
|
|
| |
alinaprokopenko87 | Дата: Неділя, 23.08.2020, 18:06 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Думати гадати в чому проблема - не вихід) Я б одразу вам рекомендувала звертатися до спеціалістів цієї справи. З власного досвіду знаю хорошу фірму https://mak.lviv.ua/remont-noutbukiv куди носила в ремонт свій ноутбук. Там все зроблять швидко, якісно, а головне не дорого.
|
|
| |
mepodol785 | Дата: Вівторок, 05.01.2021, 22:45 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ну нормально так то
|
|
| |
ignartii | Дата: Середа, 05.05.2021, 17:14 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тоже хочу купить ноутбук, но для игр, но не знаю каки параметры лучше выбрать. Да и дорого наверное он будет стоить. Может лучше компьютер?
|
|
| |
pavelcorvin | Дата: Середа, 05.05.2021, 17:51 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Да игровые ноутбуки очень дорогие и тут не стоит идти на компромисс. Если хотите потом наслаждаться играми, покупайте мощный ноутбук с хорошей системой охлаждения. Обязательно обращайте внимание на этот показатель. Только с хорошим охлаждением вы сможете долго играть. Мне игровой ноутбук помогали подобрать в магазине Expertshop https://expertshop.com.ua/noutbuki-planshety/ И у них и цены мне понравились между прочим
|
|
| |
sashalejko | Дата: Середа, 23.06.2021, 11:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Тоже хочу купить ноутбук, но для игр, но не знаю какие параметры лучше выбрать. Да и дорого наверное он будет стоить. Может лучше компьютер? Потрібно брати в першу чергу відштовхуючись від свого бюджету. Ігрові зараз досить таки дорого коштують ноутбуки https://vse.ua/ct/1003/ Ціни на них самі можете подивитися в наших українських магазинах. Моя порада чекати акційний пропозицій в таких мережах як Фокстрот. Для навчання я взяв собі бюджетний Lenovo V14 за 8 000 гр
Повідомлення відредагував sashalejko - Середа, 23.06.2021, 11:22 |
|
| |
Oleg | Дата: Середа, 02.02.2022, 18:48 | Повідомлення # 10 |
Подполковник
| Какие ноутбуки хорошие и долговечные, хочется купить такой, чтобы долго прослужил
|
|
| |
anasteishafurmanova | Дата: Понеділок, 07.02.2022, 18:12 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Вечного нет ничего) рано или поздно всё ломается. Но если Вы хотите купить качественную технику не на один год, тогда советую как вариант к покупке рассмотреть ноутбуки Hp https://noteboochek.com.ua/notebook/hp Они доступные по цене и не большие по габаритам, подходят как для домашнего использования так и для работы в офисе.
|
|
| |
irynastar1 | Дата: Понеділок, 14.11.2022, 07:02 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Asus хорошие ноутбуки, и бюджетные
|
|
| |
rchlenov | Дата: Вівторок, 13.12.2022, 16:11 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Просто отнеситесь в сервис
|
|
| |
tarasyukvadim87 | Дата: Субота, 13.01.2024, 20:55 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Сложно разобраться самому, лучше сервис
|
|
| |
antonenkosergiiii | Дата: Середа, 14.02.2024, 18:37 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Привіт, нещодавно дивлячись підкаст наткнувся на хлопців які допомогли мені відновити базу даних яку втратив після поломки ноутбука. Доречі відремонтували ноутбук та відновили базу досить швидко, а ще дали безкоштовно консультацію. Посилання залишу тут -
Повідомлення відредагував antonenkosergiiii - Середа, 14.02.2024, 18:37 |
|
| |