ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 07.05.2024, 22:36
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Павлюк
Павлюк
AДМДата: П`ятниця, 25.02.2011, 19:55 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Павлюк проти Березюка

Робота Березюка, на думку секретаря ЛМР, більше «трійки» не заслуговує

Виконавчий комітет Львівської міської ради не зміг оцінити роботу департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради за 2010 рік, який очолює Олег Березюк.
-AAA+

Про це 25 лютого повідомив кореспондент ЗІКу.

Олег Березюк під час засідання виконкому сьогодні звітувався про роботу департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради. І хоча зауважень до роботи департаменту не було, під час оцінювання звіту думки членів виконкому розділилися.

Секретар ЛМР Василь Павлюк запропонував оцінити роботу департаменту за 2010 рік на «задовільно». Водночас керуюча справами виконкому Марта Литвинюк та перший заступник міського голови Олег Синютка запропонували оцінку «добре». Однак така оцінка не набрала відповідної кількості голосів членів виконкому. Василь Павлюк, який не голосував за цю пропозицію, все ж наголосив, що вважає роботу департаменту незадовільною. Відтак розгляд питання перенесли

Водночас виконком оцінив роботу управління муніципальної дружини, управління державної реєстрації та департаменту житлового господарства та інфраструктури на «задовільно».

 
AДМДата: Четвер, 07.02.2013, 14:40 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
 
AДМДата: Субота, 09.02.2013, 10:24 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Василь Павлюк в ФБ http://www.facebook.com/pavlyuksvoboda

Вертаюся з ефіру "каналу 24" де минулої п'ятниці мене облили брудом промерівські ЗМІ. Зачитав заяву яку прикріпляю. Я не маю за що виправдовуватись, але маю що сказати! Свободу слова!

Доброго дня, шановні телеглядачі!

По-перше про те, чому я тут.
1 лютого в ефірі телерадіокомпанії «Люкс», у програмі «Хто як хоче так будує» прозвучала інформація про проведення будівельних робіт на вулиці Лисенка, 20 , про незадоволення мешканців прилеглих будинків, а також про те, що, нібито особисто я причетний до цього будівництва. Програма була повторена неодноразово і я розумію, що багато хто дивився її тоді, зараз можливо не має можливості бути біля телеекрану.

Дана справа (будівництва по вулиці Лисенка) обговорювалася вже не один раз, усім зацікавленим громадянами, в тому числі журналістами. Давалися роз’яснення, надавалися усі відповідні документи. Якщо колектив телерадіокомпанії «Люкс» все ще не володіє ними, то ось, сьогодні я спеціально ще приніс їх вам, щоб ви могли ними користуватися, якщо ще колись будете повертатися до даного питання.

Ще раз повторюю, до цього будівництва я не причетний, і розглядав його, як і інші посадові особи в межах своїх повноважень, як секретар ЛМР - обраний депутатами і громадою міста.

Кому вигідне таке поширення чуток, і неперевірених і завідомо неправдивих даних? Думаю Львів’яни розуміють самі. В час коли об’єднання «Свобода» всіма силами намагається консолідувати сили навколо важливих загальнонаціональних питань, тримати хиткий місток співпраці між депутатським корпусом і міським головою у місті, задля конструктивної роботи, медіа холдинг імені «Самопомочі» з радістю поширює такі провокації.

Повернення до цієї теми з таким трактуванням, яке було подане в репортажі ТРК «Люкс», я не можу назвати інакше, ніж як впертим, але непрофесійним пошуком приводу для того, щоб спробувати очорнити мене як посадову особу.

Чому непрофесійним? Не тільки через те, що використовується давно спростована ніби то «сенсація». Йдеться ще й про журналістську етику. Про це поняття студенти слухають лекції, але, нажаль, дуже часто забувають, коли переходять до професійної журналістської праці. Так от, готуючи до ефіру цей репортаж, можна було б попередньо звернутися до мене, щоб почути мою думку, вислухати мою позицію. Але, знаючи про те, що я в цей час знаходився за межами України з робочим візитом в інтересах міста і громади, репортаж все одно з’явився в ефірі.

На майбутнє хочу попросити в першу чергу журналістів, а також особистих недругів, опонентів, професійно виконувати свою роботу і виясняти стосунки відверто і в очі. Жодному з представників ЗМІ, які до мене зверталися я не відмовляв ні у коментарях ні у наданні необхідної інформації чи документації. Я і надалі готовий до співпраці. Але давайте будемо намагатися професійно виконувати свої повноваження, і бути чесними в першу чергу перед собою!
Бажаю всім телеглядачам щастя та задоволення від професійної журналістики та чесних новин. До побачення.
 
AДМДата: Середа, 13.02.2013, 15:49 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Василь Павлюк
Проблеми самоврядування і господарювання

На Всеукраїнському зібранні Асоціації міст у Києві я зініціював звернутися до Президента, Верховної ради і Кабінету міністрів зі структурними змінами на користь місцевого самоврядування.

1.Розмежування повноважень

Стосовно управлінської вертикалі. На рівні міста немає чіткого розмежування повноважень, тому і немає прозорого взаємного контролю. Подекуди функції мера і секретаря ради є тотожні. Фактично це пережиток старої «совєтської» системи, адже відомо хто тоді призначав і голів і секретарів і як обирались депутати – тепер вже так бути не повинно. Повноваження бургомістра – це виконавчі органи, голови ради – депутатський корпус, та налагодження співпраці і контролю між виконкомом та депутатами.

2.Фінансування делегованих статей бюджету не коштом місцевих громад, а державним, бо саме держава передала їх на місця, але не надала їх фінансування. Таким чином ми мусимо забирати гроші з ремонту доріг, будинків, інших важливих видатків і оплачувати делеговані з центру видатки, такі як зарплати освітянам, медикам інші так званим «бюджетникам». Хоча насправді ці кошти мали б надходити з Києва.

3.Посилення впливу на ситуацію в інших сферах життя міста, шляхом контролю над міліцією, санстанцією, податковою. Адже сьогодні керівники цих служб не тільки не затверджуються на місцях, але навіть не погоджуються. То як ми можемо з них щось спитати. Вони підпорядковані генералу і міністру, а ми можемо у них хіба щось просити. Це можна сказати паралельні структури до органів місцевого самоврядування, які можуть іти назустріч, а можуть і проігнорувати нагальні прохання. Такого не має ніде у світі. І з цією проблемою треба стукати у всі кабінети Києва.

4.Формування бюджету міста. Можливість місцевим органам влади відкривати свої рахунки у державних банках, в тому числі для фонду розвитку міста, бо зараз усі кошти ідуть через казначейство. Тобто, гроші які місто заробило, використовуються на розгляд центру. До прикладу з червня казначейство не дає місту коштів, каже що їх у них немає. І що робити? Як розраховуватись з людьми, які виконали взяті на себе зобов’язання, у них є сім’ї, кредити і щоденні поточні витрати, і ми несвідомо стаємо для них ворогами, хоча могли б розрахуватись, бо кошти на рахунках є, але там у Києві.

Дані пропозиції були підтримані більшістю секретарів рад, хоча не дуже охоче Асоціацією, бо вона є під впливом центральної влади, а також мерів міст і їм це невигідно. Але ми все ж змусимо Асоціацію зробити це, бо інакше для чого вона потрібна, як не для донесення думки малих і великих міст до столиці.

З такими пропозиціями ми, секретарі рад шести західноукраїнських міст, звернулись до заступника голови Верховної Ради Руслана Кошулинського. Ця тема вже попередньо обговорювалася і невдовзі у всіх областях відбудуться круглі столи, на яких будуть сформовані пропозиції по реформування місцевого самоврядування, які в свою чергу, ми будемо лобіювати у найвищих кабінетах.
 
grozaДата: Середа, 20.02.2013, 18:51 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 30
Репутація: 0
Статус: Offline
Є така стаття в Галінфо

Павлюку готують місце тимчасового міського голови Львова, - політолог
Поділися новиною:
У Львівській міській раді готують грунт для відставки міського голови Львова Андрія Садового. Його долю визначить тимчасова парламентська слідча комісія. Про це сьогодні, 14 лютого, в коментарі Гал-інфо заявив політолог Геннадій Шипунов.

Він зазначив, що відправити у відставку міського голову за результати розслідування парламентської комісії є найбільш дієвим механізмом.

На запитання, хто може замінити його на посаді, політолог зауважив: «Я не думаю, що це буде якась політична фігура. Швидше за все, це буде технічна фігура, як це колись було після відставки Буняка, коли виконував обов’язки міського голови Зеновій Сірик», - зазначив політолог.

Він також додав, що після відставки на певний час секретар ради виконуватиме обов’язки міського голови. Геннадій Шипунов висловив припущення, що політичні сили зуміють порозумітися і запропонують узгоджену кандидатуру.

«За новою структурою, яку ініціювали депутати, секретар ради Василь Павлюк буде першим заступником. Можна вважати це своєрідною підготовкою грунту для можливої відставки - за результатами діяльності тимчасової парламентської слідчої комісії», - додав політолог.


Повідомлення відредагував groza - Середа, 20.02.2013, 18:52
 
AДМДата: Четвер, 21.02.2013, 10:22 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Так не вийде...
Щоб змінити мера, треба, щоб ВР прийняла рішення про дострокові перевибори...
Те, що Сірик сів у крісло Буняка - то повний ЦИРК...
запитайте, згідно якої норми Закону він почав виконувати функції мера
 
artursupraginДата: Середа, 23.12.2020, 23:47 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 24
Репутація: 0
Статус: Offline
У меня такое впечатление что этот цирк происходящий в нашей стране никогда не закончится!!!!
 
artemfilon744Дата: Четвер, 03.06.2021, 16:42 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
спасибо вам
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Павлюк
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024