ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 07.05.2024, 16:36
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Два роки міськрада не може затвердити виконком і структуру (Ціна перщої ухвали про керівників комісій)
Два роки міськрада не може затвердити виконком і структуру
AДМДата: Понеділок, 11.02.2013, 18:11 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Садовий: У Львові діє стара структура виконавчих органів мерії

На сьогодні у львівській мерії діє та структура виконавчих органів Львівської міської ради, що й діяла досі. Про це сказав 11 лютого на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер нагадав, що на ухвалу щодо структури, за яку проголосували 7 лютого на сесії міські депутати, накладено вето.

«Є структура, яка діє на сьогоднішній день. Як міський голова я вніс пропозиції щодо удосконалення структури. Ця пропозиція не була підтримана депутатським корпусом. Пропозиції депутатів, радше, можна сприйняти як побажання», – сказав мер.

За словами міського голови, законодавець чітко визначає, що відноситься до повноважень міського голови – «це структура, заступники, виконком».

«Ми повинні працювати виключно відповідно до чинного законодавства… Те, що хтось думає схитрити – так не буває. Це те саме, що президент вносить у ВРУ кандидатуру прем’єра, а депутати кажуть: «А давайте ми Івана замінимо на Степана», – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, під час пленарного засідання депутати проголосували за ухвалу із зауваженнями, які запропонував голова комісії з депутатської діяльності та законності Любомир Мельничук.

Як інформував ZAXID.NET, міський голова Львова Андрій Садовий наклав вето на цю ухвалу.

Раніше також начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич зазначала, що ухвала про структуру мерії незаконна.
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Два роки міськрада не може затвердити виконком і структуру (Ціна перщої ухвали про керівників комісій)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024