| |  |
Як можна доставити товар з Китаю в Україну?
| |
Hellibama | Дата: П`ятниця, 18.04.2025, 11:26 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хто стикався з доставкою товарів із Китаю в Україну — підкажіть, будь ласка, які зараз є перевірені способи, щоб не натрапити на шахраїв? Маю контакт з постачальником на Alibaba, домовились про дрібну оптову партію електроніки, але він не займається логістикою. Шукаю варіант, щоб і не дуже довго чекати, і не переплатити за доставку. Цікавить як авіа, так і морем, головне — щоб зрозуміло було, як оформлюється митниця, та щоб допомогли з документами, бо сам я в тому нуль. Якщо є перевірені компанії, які займаються доставкою з Китаю «під ключ», поділіться, будь ласка, досвідом. Буду вдячний за будь-які реальні поради.
|
|
| |
antp111 | Дата: П`ятниця, 18.04.2025, 11:27 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ми замовляли побутову техніку напряму з Гуанчжоу, обирали доставку морем, бо вийшло значно дешевше, хоча й довше. Оформлення через агентів — обов’язково, самостійно все провести дуже складно. Головне — не поспішати з першою-ліпшою компанією, краще почитати відгуки, перевірити ліцензії, запитати, чи мають власний склад у Китаї. Ще звертайте увагу, чи роблять страхування вантажу — у нас був випадок, коли частина коробок пошкодилась, і добре, що страхові все покрили. До речі, митне оформлення — це окрема наука, але компанії, що працюють під ключ, зазвичай усе беруть на себе.
|
|
| |
misterbicips | Дата: П`ятниця, 18.04.2025, 11:28 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
| Краще обирати компанії, які мають досвід роботи саме з вашим типом товару. Я замовляв запчастини, і перша логістика виявилась фейковою — втратив гроші. Потім вже через знайомого знайшов перевіреного перевізника, який займається доставкою з Китаю в Україну комплексно: викуповують товар, оформлюють усі документи, страхують, і самі везуть. До речі, дуже важливо, щоб у компанії була підтримка українською або хоча б зрозумілою мовою — були випадки, коли менеджер просто зникав на тиждень, і не було з ким говорити. Раджу перевіряти, чи є контракт і прописані терміни.
|
|
| |
HzBoy | Дата: П`ятниця, 18.04.2025, 11:30 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Якщо шукаєш надійну компанію, що працює офіційно і з розумінням усіх нюансів — можу порадити Semero https://semero.ua/ Я через них доставляв кілька партій товарів з Китаю — один раз дрібну електроніку, другий — аксесуари для автомобілів. Що мені сподобалось: у них повний супровід — від закупівлі й перевірки постачальника до розмитнення і доставки прямо в офіс. Вони реально беруть на себе всі турботи, пояснюють поетапно, що буде, що треба, і чого краще уникати. Мають свої склади в Китаї, можуть консолідувати вантаж, є вибір між авіа та морем. І головне — чесна комунікація. Якщо є затримка — одразу попереджають, ніхто не зникає. Також допомагають правильно оформити документи, щоб не було проблем на митниці.
|
|
| |
|