ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 28.12.2024, 13:14
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як боротися з болем у спині після фізичних навантажень?
serhiikovalskiДата: Вівторок, 17.12.2024, 20:07 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Останнім часом після тренувань у спортзалі почав відчувати біль у попереку. Особливо, якщо працюю з вагою чи довго бігаю. Хтось стикався з подібним? Що допомагає зняти дискомфорт? Дуже не хочеться пропускати зал.

yuriy_hrynevskyДата: Вівторок, 17.12.2024, 20:10 | Повідомлення # 2
Рядовий
Доброго, у мене було щось схоже минулої зими після роботи на городі, хоча фізичні навантаження там були не такі вже й серйозні. Мені здавалося, що біль просто через втому, але виявилося, що це щось серйозніше. Правда, лікар так і не сказав однозначно, чи це радикуліт, чи просто запалення. Я тоді перейшов на легкі вправи та використовував мазі, що знімають запалення.

viktorkoroviakДата: Вівторок, 17.12.2024, 21:00 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мабуть, все залежить від того, наскільки сильний біль і як довго він триває. У мене було схоже кілька місяців тому – думав, що просто потягнув м’язи після силових тренувань. Але потім стало важко навіть нахилятися. Звернувся до лікаря, і виявилося, що це радикуліт. Після цього я вирішив прочитати про це більше, щоб зрозуміти симптоми і не плутати з іншими проблемами. Ось, знайшов цікаву статтю, яка мені допомогла – https://gmka.org/uk/radykulit-symptomy-diagnostyka-ta-likuvannya/

serhiikovalskiДата: Вівторок, 17.12.2024, 21:00 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дякую за посилання, обов’язково перегляну. Сподіваюся, що в мене не щось подібне, але варто перестрахуватися. А хто ще як бореться з болем?

yuriy_hrynevskyДата: Вівторок, 17.12.2024, 21:01 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я пробував масаж, але не можу сказати, що це панацея. Можливо, це просто не мій випадок. Але прогрівання трохи знімало напругу. Головне – не затягувати, бо з такими речами краще не жартувати.

marina4romanchenkoДата: Четвер, 26.12.2024, 17:06 | Повідомлення # 6
Рядовий
Біль у спині після фізичних навантажень — це часта проблема, яку можна зменшити або усунути за допомогою кількох простих методів. По-перше, важливо забезпечити спині відпочинок. Лежання на спині з піднятими ногами або в позі ембріона може допомогти зняти напругу з м'язів і зменшити біль. Якщо біль не сильний, легкі вправи на розтягнення можуть допомогти зняти напруження в м'язах і відновити рухливість.Для зменшення болю також корисно застосовувати холод або тепло. Холодні компреси зменшують запалення і знижують набряк, тоді як теплі компреси або гарячі ванни сприяють розслабленню м'язів і полегшують біль. Також варто звернути увагу на правильну поставу і техніку виконання вправ, щоб запобігти перенавантаженню спини в майбутньому. Якщо біль не проходить або посилюється, варто звернутися до лікаря для консультації та виключення серйозних проблем.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024