|
Хочу підключити інтернет у Львові
|
|
| linalineva7 | Дата: Четвер, 31.07.2025, 15:11 | Повідомлення # 1 |
|
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, якого інтернет-провайдера краще обрати у Львові для підключення інтернету? Ми нещодавно переїхали з родиною, і для мене важливо, щоб інтернет був стабільним і швидким, адже я працюю з дому та часто беру участь у відеоконференціях. Ще хочу, щоб були адекватні ціни та якісний сервіс підтримки, адже самостійно налаштовувати щось складно. Дуже вдячна за будь-які поради, бо зовсім не орієнтуюся у цьому питанні! Можливо, хтось має досвід і може щось порадити з власної практики?
|
| |
|
|
| kilivivin | Дата: Четвер, 31.07.2025, 15:18 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Мушу сказати, що свого часу я також шукав надійного постачальника, аби підключити інтернет у Львові https://kopiyka.org/ , бо дуже полюбляю спілкуватися з онуками по відеозв'язку й переглядати улюблені фільми онлайн. З багатьох варіантів, що зараз представлені на ринку, мені найбільше сподобався інтернет-провайдер Львів “Копійка”. Ця компанія пропонує різноманітні тарифні плани, що підходять як для домашнього використання, так і для роботи з великими обсягами даних. Вони швидко реагують на звернення до технічної підтримки, що особливо зручно для людей, котрі не хочуть розбиратися у складнощах підключення. Особисто у мене стабільний сигнал, немає збоїв, а ціни справді демократичні.
|
| |
|
|