| eviktor463 | Дата: Понеділок, 27.10.2025, 10:44 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Друзі, підкажіть, будь ласка, де можна знайти нормальні чоловічі куртки великого розміру на весну-осінь? Уже кілька тижнів шукаю, але або фасони якісь дивні, або ціни захмарні, або розміри закінчуються саме на тих моделях, які подобаються. У магазинах у місті вибір такий собі — або спортивні, або занадто короткі, а хочеться щось універсальне: щоб і під джинси, і під штани пасувало. Бажано, щоб матеріал був якісний, не продувався вітром і не промокав від першого дощу. Може, хтось уже замовляв десь онлайн і може порадити перевірений магазин, де є великий вибір і адекватні ціни? Дуже не хочу натрапити на сумнівну якість або помилитися з розміром.
|
| |
|
|
| rostikgrin1989 | Дата: Понеділок, 27.10.2025, 10:46 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я нещодавно мав точно таку ж проблему — знайти чоловічі куртки великого розміру весна-осінь https://sweik.com.ua/uk/products/kurtki-vesna-osen-f235213051/ виявилось непросто, особливо якщо хочеш щось сучасне, зручне й не за всі гроші світу. Після довгих пошуків натрапив на інтернет-магазин Sweik, де все вирішилось буквально за кілька хвилин. У них представлено великий вибір моделей саме для чоловіків різної комплекції. Мені сподобалось, що в асортименті є не лише стандартні розміри, а й великі, причому без компромісів у дизайні чи якості. Куртки виглядають стильно, є і класичні варіанти, і спортивні, і навіть більш стримані моделі під діловий образ.
Окремо варто відзначити, що опис кожного товару дуже детальний: вказані точні заміри, склад тканини, рекомендації щодо догляду. Завдяки цьому з розміром вгадати легко. Я замовляв собі одну модель на весну, і залишився дуже задоволений — пришло швидко, без проблем, якість тканини відмінна, ніде не тягне, шви акуратні, блискавка не клинить. Ціни приємно здивували, бо співвідношення вартості та якості дійсно гідне. Якщо шукаєш практичні чоловічі куртки великого розміру весна-осінь, то цей магазин — саме те, що треба.
|
| |
|
|