| la2217596 | Дата: Вівторок, 18.11.2025, 16:38 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дівчата, привіт! Потрібна ваша допомога. Закінчився мій улюблений шампунь L'Oréal Professionnel, і хоч я й планувала замовити заздалегідь, але як завжди згадала вже тоді, коли пляшка порожня! Підкажіть, будь ласка, де ви зараз замовляєте оригінал з нормальною швидкою доставкою? Бо боюся нарватися на підробку, а волосся в мене примхливе. Можливо, є якісь перевірені місця?
|
| |
|
|
| olkamaslova761 | Дата: Вівторок, 18.11.2025, 16:47 | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Після довгих пошуків якісного догляду за волоссям я нарешті знайшла те, що дійсно працює, і тепер щиро ділюся своїм досвідом, бо результатами хочу пишатися. Я давно зрозуміла, що варто обирати лише перевірені засоби, адже вони не тільки доглядають, а й реально відновлюють волосся, а не створюють тимчасову ілюзію. Саме тому зупинилася на лінійці L'Oréal Professionnel https://headstore.com.ua/ua/loreal-professionnel яку замовляю в інтернет-магазині Headstore — там ціна завжди приємна, а вибір величезний. Найбільше мене вразили їхні шампуні — після них волосся стає легким і чистим, але без сухості. Кондиціонери L'Oréal Professionnel у Headstore теж мої фаворити: вони розгладжують, прибирають пушіння й додають блиску. А маски цієї марки — це, чесно кажучи, справжній порятунок після фарбування чи зимових перепадів температур. Навіть лак для волосся у них тримає укладку цілий день, не склеюючи пасма. Ну і окремо хочу сказати про фарби L'Oréal Professionnel — колір завжди насичений і тримається довго. Тому якщо шукаєте надійний догляд — сміливо раджу купувати все в Headstore.
|
| |
|
|