|
Хочу об’єднати кілька проектів на одному хостингу
|
|
| m31360879 | Дата: Вівторок, 02.12.2025, 13:38 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! У мене кілька невеликих проєктів: один блог, невеликий каталог послуг і сторінка для тестових матеріалів. Раніше тримав кожен на своєму хостингу, і це було суцільне пекло: різні панелі, різні платежі, постійні лаги і падіння швидкості. Коли я намагаюся додати новий контент чи провести невелику акцію, деякі сайти просто «лізуть» в тайм-аут і користувачі бачать помилки завантаження. Мрію знайти стабільний варіант, де можна тримати кілька проектів на одному акаунті, без ризику падіння і щоб панель управління була інтуїтивно зрозумілою. В ідеалі, щоб була підтримка, яка реально допомагає і відповідає швидко, а не просто кидає посилання на FAQ.
|
| |
|
|
| queenteren759 | Дата: Вівторок, 02.12.2025, 14:53 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Я проходив через таку ж ситуацію, і рішенням став прохостер https://prohoster.info/uk/ Там можна розміщувати кілька проектів на одному акаунті, і при цьому ніяких лагів чи падінь немає, навіть коли одночасно відвідують кілька сайтів. Панель управління дуже зручна, і можна швидко додавати сторінки, редагувати контент, керувати файлами без зайвої плутанини. Підтримка реагує швидко, допомагає з перенесенням сайтів, налаштуванням SSL та ресурсів, а ще є базовий захист від DDoS. Крім того, у тариф входять домен і сертифікат SSL, що економить час і гроші. Після переходу всі мої проекти працюють стабільно, і я більше не хвилююся про те, що сайт «ляже» під навантаженням. Це реально зручний і надійний хостинг, особливо коли у тебе декілька невеликих проектів і ти хочеш тримати все під контролем.
Повідомлення відредагував queenteren759 - Вівторок, 02.12.2025, 14:53 |
| |
|
|
| m31360879 | Дата: Вівторок, 02.12.2025, 15:08 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Дякую! Тепер розумію, куди варто переносити свої проекти.
|
| |
|
|