| nolifi5628 | Дата: Неділя, 21.12.2025, 15:23 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Беру 20 мг, але десь відчувається м’яко, а десь різко і неприємно. Це проблема продавця чи виробника?
|
| |
|
|
| kxoxa | Дата: Неділя, 21.12.2025, 15:25 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| З досвіду можу сказати, що справа не лише в виробнику, а й у тому, як партія зберігалася. Якщо флакони довго лежали під прямим світлом чи при високій температурі, нікотин та ароматизатори можуть поводитися інакше. Навіть правильна, свіжа партія після перегрівання дає різкіший удар. Тому перед замовленням краще не просто питати ціну, а з’ясувати деталі зберігання: чи є контроль температури, чи партію не тримали довго в коробках на складі. Я почав робити так: тестую кількох продавців паралельно, замовляю по одному флакону і веду записи в блокноті – дата замовлення, дата виробництва, відчуття після декількох днів. Тільки так можна побачити різницю. Наприклад, коли тестував партії через інтернет магазин https://admiralvape.com.ua/ Admiral Vape, відчуття були стабільніші між партіями, але я все одно не купував одразу багато. Головне — не довіряти одному магазину чи одному відгуку. Ти маєш власноруч порівнювати і контролювати. І не роби висновки після одного флакону — іноді проблема саме в партії, а не в магазині.
|
| |
|
|