| vitalysgvitaly | Дата: П`ятниця, 06.02.2026, 01:13 | Повідомлення # 1 |
|
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Коли я вперше зібрався на навчання до Німеччини, думав, що переклад диплому — справа техніки. Знайшов перекладача, заплатив, отримав документ. Але в університеті мені сказали, що переклад не відповідає стандартам і його треба робити знову. Це коштувало мені часу і нервів, а головне — затримки вступу на півроку. Тепер я знаю: переклад освітніх документів на німецьку — це окрема спеціалізація. Свідоцтва про народження, атестати, залікові книжки, сертифікати — кожен документ має свої вимоги до формату та термінології. Німецькі установи дуже прискіпливі до таких речей. Вони очікують не просто переклад, а адаптацію документа під свої стандарти, щоб університет чи роботодавець міг одразу зрозуміти вашу кваліфікацію. Те ж саме стосується медичних документів. Якщо вам потрібне лікування чи консультація в німецькомовній країні, неправильно перекладена довідка може призвести до неправильного діагнозу. Щоб не повторити моїх помилок, раджу звертатися до бюро з досвідом роботи з німецькою. Перевірені спеціалісти працюють тут: https://etalon-agency.com/uk/languages/german
|
| |
|
|