|
Пошук клієнтів для послуг
|
|
| makartaranovs | Дата: Субота, 14.02.2026, 11:00 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Займаюсь ремонтом техніки вдома, хочу розширити клієнтську базу в Києві. Оголошення на дошках не дуже працюють, може є інші способи заявити про себе?
|
| |
|
|
| kozeevkiril269 | Дата: Субота, 14.02.2026, 11:54 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Знаю про що ти, сам фрилансер-дизайнер і постійно шукаю замовників. Дошки оголошень справді вже не те що раніше, там конкуренція величезна і тебе просто не помічають. Я пішов іншим шляхом - почав реєструвати свої послуги на різних міських платформах та в каталогах компаній. Один з них столичний довідник де можна створити профіль майстра з описом та контактами. Додав себе на http://kiev-city.com.ua/ у розділ послуг, вказав райони де працюю і ціни. За перші два місяці прийшло чотири замовлення саме звідти, люди шукали фахівця поблизу. Це не замінить сарафанне радіо та рекомендації, але як додатковий канал працює. Також важливо відгуки збирати і додавати в профіль, це підвищує довіру. Спробуй кілька таких майданчиків і подивись де краще відгук буде.
|
| |
|
|
| valentinanagieva93 | Дата: Середа, 25.02.2026, 00:37 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Як жінка можу сказати, що крім оголошень на дошках варто подумати про онлайн‑присутність. Багато людей шукають майстра через соцмережі, Google чи спеціальні сервіси, тому можна створити сторінку у Facebook, Instagram або навіть Telegram‑канал, де показувати виконані ремонти, досягнення і відгуки клієнтів. Ще добре працюють локальні групи у Facebook або месенджерах по району — часто сусіди радять один одному перевірених майстрів. Важливо, щоб там були реальні фото ремонту, короткі пояснення послуг і контакти, тоді довіра зростає. Можна також подумати про сарафанне радіо: попросити задоволених клієнтів порекомендувати вас друзям або знайомим. А якщо робота буде виконана акуратно та швидко, це приносить постійних клієнтів навіть без великих вкладень у рекламу.
|
| |
|
|