ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 20.03.2026, 13:11
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук клієнтів для послуг
makartaranovsДата: Субота, 14.02.2026, 11:00 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Займаюсь ремонтом техніки вдома, хочу розширити клієнтську базу в Києві. Оголошення на дошках не дуже працюють, може є інші способи заявити про себе?

kozeevkiril269Дата: Субота, 14.02.2026, 11:54 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Знаю про що ти, сам фрилансер-дизайнер і постійно шукаю замовників. Дошки оголошень справді вже не те що раніше, там конкуренція величезна і тебе просто не помічають. Я пішов іншим шляхом - почав реєструвати свої послуги на різних міських платформах та в каталогах компаній. Один з них столичний довідник де можна створити профіль майстра з описом та контактами. Додав себе на http://kiev-city.com.ua/ у розділ послуг, вказав райони де працюю і ціни. За перші два місяці прийшло чотири замовлення саме звідти, люди шукали фахівця поблизу. Це не замінить сарафанне радіо та рекомендації, але як додатковий канал працює. Також важливо відгуки збирати і додавати в профіль, це підвищує довіру. Спробуй кілька таких майданчиків і подивись де краще відгук буде.

valentinanagieva93Дата: Середа, 25.02.2026, 00:37 | Повідомлення # 3
Рядовий
Як жінка можу сказати, що крім оголошень на дошках варто подумати про онлайн‑присутність. Багато людей шукають майстра через соцмережі, Google чи спеціальні сервіси, тому можна створити сторінку у Facebook, Instagram або навіть Telegram‑канал, де показувати виконані ремонти, досягнення і відгуки клієнтів.
Ще добре працюють локальні групи у Facebook або месенджерах по району — часто сусіди радять один одному перевірених майстрів. Важливо, щоб там були реальні фото ремонту, короткі пояснення послуг і контакти, тоді довіра зростає.
Можна також подумати про сарафанне радіо: попросити задоволених клієнтів порекомендувати вас друзям або знайомим. А якщо робота буде виконана акуратно та швидко, це приносить постійних клієнтів навіть без великих вкладень у рекламу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026