ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 13.04.2026, 00:07
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Комплекс для росту волосся
jannacosmosДата: П`ятниця, 06.03.2026, 10:22 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, хто стикався з проблемою сильного випадіння волосся після стресу? У мене волосся почало рідшати дуже швидко, плюс воно стало сухим та ламким. Хочеться знайти не просто окремий шампунь, а повноцінний набір де все працює разом для стимуляції росту. Читала що готові комплекси ефективніші ніж окремі засоби. Хтось може порадити де купити щось дієве з доставкою?

natalimavunДата: П`ятниця, 06.03.2026, 10:50 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Так, після стресу у мене теж почалося сильне випадіння плюс сухість. Я замовила готовий комплекс на https://mediceuticals.com.ua/nabory-dlia-volossia/ там набір саме для сухого волосся з випадінням. У ньому є шампунь Saturate який зволожує, кондиціонер Vitatin та сироватка Cellagen для стимуляції росту. Всі формули створені трихологами, працюють у синергії. Використовую вже три місяці, випадіння значно зменшилось, волосся стало живішим. Доставка Новою Поштою швидка. Перегляньте на сайті Mediceuticals, використовую два місяці, різниця колосальна.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026