ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 13.04.2026, 06:34
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Потрібно SEO просування
millermarkmillermark26Дата: Понеділок, 16.03.2026, 03:56 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Веду локальний бізнес у Львові, є офлайн клієнти, але хочу розширюватися через інтернет. Створив сайт півроку тому, але його ніхто не знаходить, навіть коли вбиваю назву послуги та місто. Конкуренти на перших місцях, а я десь на третій сторінці. Чи допоможе мені SEO просування війти в топ, хто займався подібним для локального бізнесу, які терміни очікувати?

kravecaleksandr930Дата: Понеділок, 16.03.2026, 04:10 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю, у мене була аналогічна історія з локальним сервісом. SEO Просування сайту дуже добре працює для локального бізнесу, подробиці можна глянути https://adsgroup.com.ua/seo/ та проконсультуватися. Я обрав ADS group, тому що вони спеціалізуються на локальній оптимізації, налаштували Google Business Profile, попрацювали над геозалежними запитами. Робили оптимізацію сторінок під мою нішу, збирали семантичне ядро з урахуванням регіону. Видимість зросла за два місяці, почали надходити дзвінки з міста. Вони ще налаштували аналітику, щоб бачити звідки приходять люди. Бажаю вам успіхів у просуванні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026