Де у Львові купити якісне дзеркало?
|
|
Vivaro | Дата: Понеділок, 15.05.2023, 19:42 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підкажіть, можливо хтось знає, де у Львові можна купити якісне дзеркало? Чи безпечно використовувати дзеркало із підсвіткою у ванній кімнаті? І яке взагалі краще купити?
|
|
| |
Chek | Дата: Понеділок, 15.05.2023, 19:46 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Стосовно якихось зовнішніх параметрів дзеркала я вам нічого підказати не можу, але знаю точно, що підсвітка на сучасних дзеркалах не становить жодної небезпеки. Тож можете купувати і не турбуватися.
|
|
| |
Medved | Дата: Понеділок, 15.05.2023, 20:00 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Різні дзеркала можете подивитися тут https://zerkala.lviv.ua/ . Там є варіанти із різними видами підсвітки і як вам вже сказали, вони всі безпечні. Крім того, для ванної дуже класно купувати дзеркало із підігрівом. Таким чином ви на завжди зможете забутися про запітніле від пари дзеркало, де нічого не видно. Але в принципі для ванної кімнати можна обрати більш простий варіант, наприклад, у металевій рамі. Про всі параметри дзеркала можете читати детальнішу інформацію на сайті.
|
|
| |
Oleg | Дата: Середа, 15.01.2025, 13:48 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
| Дякую, якраз шукаю де можна купити дзеркало у ванну кімнату
|
|
| |
anasteishafurmanova | Дата: П`ятниця, 17.01.2025, 13:33 | Повідомлення # 5 |
Подполковник
| Раджу переглянути асортимент дзеркал у магазині Wellss, якщо Вам потрібно купити стильне та функціональне дзеркало у ванну з підсвіткою https://wellss.com.ua/ua/usi-tovary/dzerkala/dzerkalo-u-vannu Такі дзеркала розроблені спеціально для використання у ванних кімнатах, вони стійкі до вологи та пари. Дзеркала мають сенсорне включення, можливість регулювання яскравості або навіть інтегровані функції, такі, як антизапотівання. У каталозі магазину велике різноманіття розмірів і форм, тож ви зможете легко підібрати модель під ваші потреби.
|
|
| |